jó csak jol járasd be mert itt egy gyerek 500kmsen már meghajtotta párszor aztán szépen megragadt, annyi volt a szerencséje h gariba cseréltek neki hengert , dugót.
Van. Már most is világított, úgyhogy el kellett menni tankolni.
Aztán kipróbáltam, hogy milyen, amikor nyit a power
Olyan brutálisan megy, hogy az hihetetlen. Mondjuk elég erősen tilt az elektronika 5ezernél, de ha egyesben kicsit tovább hagyom, hogy tiltáson menjen, vagy visszaváltok valahol, amikor 5ezernél megáll, akkor egyszercsak megugrik, nyit a power és
138-at mentem ötödikben, hatodikban már nem gyorsul a fojtás miatt.
Mondjuk egyetlen egyszer próbltam csak ki, mivel még bejáratós és kímélem a kicsikét...
De akkor 4 autót előztem meg egyszerre
RS125 topicban nem is lehet társalogni már. Lehet átszokok ide az RS-es élményeimmel :P
RS125 topicot át lehetne nevezni "GYÚRÁS, KOKSZ, BODY"-ra
Egyébként voltak ma megnézni az AF1-et. Nem akarom elkiabálni, de szerintem megveszi a srác.
Bekkem Bence, Ákossal beszéltem, mi lenne ha holnap eljönnétek hozzám megnézni az RS-t? Én nem akarok már az AF1-gyel nagyon motorzni... benzin alig van már benne + nem akarom hogy most legyen valami baja...
Aszonta hogy ő átjön, csak kérdés hogy Te eljösz e. Én kiemgyek elétek a Fóti országúthoz, ahol a szemétéhetőhöz lehet lekanyarodni, aztán mutatom az utat. jah és erre nincs lámpa meg körforgalom meg ilyenek, ami miatt meg kéne állni :P
Megiszunk valamit (alkoholmenteset, hisz VEZETTEK ) megnézitek az RS-t, dumálunk meg ez az, aztán mennétek vissza. Ákos aszonta hogy majd felhív, de jó lene ha Te is jönnél.
megvolt ez első majdnem benzinkifogyásom meek.....kanyar....hűűűűűpppp...hőőőőő....hupsz mondom nagyonjó, benzincsap elteker (télleg kicsit nehezen megy) és irány a benzinkút
így élvezetes a motorozás....nemtod mennyi van benne, mész és egyszercsak kifogy...
Beci, úgylátszik unatkoznak!
NEm sértődtem be csak el kellett mennem!Szerinted nem vártam volna meg míg válaszolsz, ha nem kell mennem?!
Így kéne járatni:
0-800km-ig 6000ig
800-1600-ig 9000ig
1600-tól 110000ig
pl: fék, 6 sebesség nem 4 :D, aztán azt hogy épphogy csak hozzá kell érni a váltókarhoz, meg még pár apróság
Aztán kipróbáltam, hogy milyen, amikor nyit a power
Olyan brutálisan megy, hogy az hihetetlen. Mondjuk elég erősen tilt az elektronika 5ezernél, de ha egyesben kicsit tovább hagyom, hogy tiltáson menjen, vagy visszaváltok valahol, amikor 5ezernél megáll, akkor egyszercsak megugrik, nyit a power és
138-at mentem ötödikben, hatodikban már nem gyorsul a fojtás miatt.
Mondjuk egyetlen egyszer próbltam csak ki, mivel még bejáratós és kímélem a kicsikét...
De akkor 4 autót előztem meg egyszerre
RS125 topicban nem is lehet társalogni már. Lehet átszokok ide az RS-es élményeimmel :P
RS125 topicot át lehetne nevezni "GYÚRÁS, KOKSZ, BODY"-ra
Egyébként voltak ma megnézni az AF1-et. Nem akarom elkiabálni, de szerintem megveszi a srác.
Bekkem Bence, Ákossal beszéltem, mi lenne ha holnap eljönnétek hozzám megnézni az RS-t? Én nem akarok már az AF1-gyel nagyon motorzni... benzin alig van már benne + nem akarom hogy most legyen valami baja...
Aszonta hogy ő átjön, csak kérdés hogy Te eljösz e. Én kiemgyek elétek a Fóti országúthoz, ahol a szemétéhetőhöz lehet lekanyarodni, aztán mutatom az utat. jah és erre nincs lámpa meg körforgalom meg ilyenek, ami miatt meg kéne állni :P
Megiszunk valamit (alkoholmenteset, hisz VEZETTEK ) megnézitek az RS-t, dumálunk meg ez az, aztán mennétek vissza. Ákos aszonta hogy majd felhív, de jó lene ha Te is jönnél.
ŐŐŐ most így ennyi :P
így élvezetes a motorozás....nemtod mennyi van benne, mész és egyszercsak kifogy...
Peti /Sland/ RS-en van benzin-szintjelző?