ja és hozzáteszem míg toltam és álltunk ott/kb 1 óra/ SENKI NEM ÁLLT MEG! se autós se motoros, megkérdezni h mi van vagy tud-e sagíteni
ez magyarország.....
egybk vkinek volt már hasonló helyzete? vagy nem tudjátok mi lehet a baj?
szerel aszonta h lehet h az úszó kiakadt, vagy eltömődött vmi
hát gyerekek...beszarás.... motorozok haverral...semmi gáz....szépen megyünk végig, erre-arra, egyszercsak egy kanyarban a motor hűűűp-hűűűűűűp.... hupsz mondom ejj kifogytam
semmi baj, benzincsap elteker, haver szól h folyik ki a benyó
mondom wtf? csap OFF-ra, jó nem folyik, vissza ON állásba, megin folyik
kitolom a kanyarból, el egy hosszú egyenesbe, megállok, nézzük haverral mi a szar lehet vele....
nem tudjuk, felhívom faterom h mi van me 20kmre voltam az otthonomtól és 5-re a benzinkúttól,
fater jön teherautóval, megnézi, felrakjuk teherautóra, irány haza a szerelő rokonhoz, megnézi, talán tudja mi a hiba, megcsinálja, sikerül beindítani, jóvan mondja h húzassam meg egy kicsit, jó megyek, irány haza, motor hűűűűűűűűűp....na mondom faja és toltam haza, ma többet toltam mint mentem vele
holnap ismét irány szerelő rokon, remélem meg tudja csinálni és nem kell szervízbe vinni
haver nézegeti a motort, mi lehet a baj ---
ömm.....hallottátok a zenét vagy láttátok ott a sátrat és azt a sok autót?/főbejáratnál/
kb mikor jártatok arra? me én ott voltam a sátorba meg egyszer-kétszer kinn 13:00-tól egészen éjjel egyig
egyszer volt menet az meg a főtértől a templomig vezető úton mentünk, akkor láttam azt a fekete TZR-t, sőt még lestem is h nem-e jön arra vmi motoros-hátha vmi ismerős emberke motorja a fórumról- nem mentem be a templomba me rohadtmeleg volt, ara csak egy gixert/régit/ meg vmien choppert láttam, meg egy két robit
hát nem te voltál ha csak nem új mocid van de nem hiszem....
egybk meg piros-fekete bukóm van....szal majd azt keressétek-- piros TZR, rajta piros-fekete sisakos, nem rendesen motoroscuccba felöltözött egyén, na az én leszek
Bekem Bence, az lehet, hogy én voltam, mert, néha nem ugrik be rendesen a váltó fokozatba!Meg ilyenek...XDSzóval van 1-2 hibája!Én is bementem a parkolóba 1x, meg a Bence is!Te voltál az a fehérsisakos csávesz?
mostanában ebben a nagy melegben mikor szoktatok menni mocizni?
ilyen dög melegben én még ki sem teszem a lábam a hűűűvös lakásból
csak kb 6 után....akkor van elviselhető idő
gyerekek, mindenhol TZR-be botlok hát az esküvőn is
megyünk....menetelés...irány a templom, hát nem egy "mindnightblack" TZr megy arrafele
úgy hallottam és látttam h még bejáratós, vagy a srác csak nagyon lassan akart menni és kicsit érdekesen váltogatott
Helo!
békés megyében van egy eladó 2006os tzr 50 fekete-piros színű 4300km-rel garanciával nagyon jó állapotban msn:vpeti90@hotmail.com tel:06302808114
ez magyarország.....
egybk vkinek volt már hasonló helyzete? vagy nem tudjátok mi lehet a baj?
szerel aszonta h lehet h az úszó kiakadt, vagy eltömődött vmi