Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

B*ssza + Há" milyen segrakéta ez
Hátha tuningolt akkor sztem ott hagyna... De kiváncsi lennék, h mégis mivan abba a robiba...
http://www.drbike.hu/cikk/0701/920640/megtalaltuk_1.htm

basztok ha ezzel jön!
mondjuk engem egy jog levert a tzrrel az első 60méteren
hát valahogy úgy lacika ird meg hová valósi vagy azt gyere kend el a szánkat ha olyan menőmanó vagy
Hello!

Max 40-ig tartaná egy robogó a TZR-rel, hiába 50 ccm-s! Beci, jók a képek! Bence, mjad akkor 6 körül gyere, jó?

Rotakapa!Ez tetszik!Eleg draga rotakapahoz kepest!
Eddig darazsnak mondtak a tobbiek!
Hellósztok Dávid91 nem voltál Vasárnap Balatonon, Vonyarcvashegyen? Mert egy Dávid91-es rendszámú Rossi Replicas TZR mellett sétáltam el, ott ált a strand bejárata elött Nagyon meglepödtem. Le is fényképeztem telófal, csak netom msot feltölteni gépre valami miatt nem tudja megnyítani
kicsit jobb simson? és a kicsit jobb tzr?
hali!ehez csak annyi a hozzászólásom h váltós motor a betű, nem a röpsúlyos rotakapa!minarelli am6
Mondom a simo akad meg 70nel!
Te meg ne faszozzal!
amúgy meséljetek mi van veletek TZr es fajtársaim ? Elég rég jártam errefelé sajna
hát valahogy az enyém se akad meg 70 nél igaz van rajta 1 kis varia de istenem jah és az lehet hogy tartja a tempót a robi de nem 60 ig hanem köbö 40 ig legalábbis nekem ez a tapasztalatom
megakad 70nel? hova valosi vagy? lemennek hozzad es megnezheznenk meik simo es robogo veri oda .. ja es tuningolt robogo lehet megy ugy mint ez de akkor arba is ugyanugy van mint ez es azert a tzr csak szebb ... hulye fasz vagy ne gyere ide okoskodni am raktam fel egy uj kepet az adataimhoz :P
KISTIGRIS!Nem azt kerdeztem hogy nincs e most?
Azt kedeztem hogy nem e lesz surmokam!
Ja,es nem a 125re irtam hogy lassu!Azt meg nekem ne mondjatok hogy nektek az a motor nagyon megy,ami 105-110nel mar visit mint egy diszno!
Es bocsi ha beletapostam a lelki vilagotokba!Nem akartam!
De az teny hogy az alap hogy egy jobb robogo siman 60-ig odaveri!
Amugy nem leszaroztam a motorotokat,hanem dicsertem!
Es nem is fogom szarozni mert harom ismerosomnek ilyen van,es nagyon jo mindegyik!
DE AKARHOGY MONDJATOK,AZ AZ IGAZSAG HOGY AZ 50es AZ CSAK 50-es!
JAH!Meg az szegyen hogy egy kicsit jobb simson siman tartja a tempot a vegsebessegegig,arrol meg nem teht senki hogy megakad 70nel!
NA PUFFF!
Vagy most is átvihetem!
nah kedves 2006 os fekete sárga runner sp-s barátom legközelebb ha írkálsz akkor vegyél be 2 nyugtatót vagy kérd meg apucidat hogy basszon le neked 2 nagyot
HAli!
Holnap viszem az elsősegyély oktató progit!
Aztán tanulhatod!
Hello!

Tudhatnád, hogy TZR-ből csak régi 125-s van!De egyébként akinek ilyen van, az meg nem unja, hogy csak ennyit megy, mert megy rendesen! A GPR szerintem nagyon ratyi, jól néz ki...dee!
És gondolom apukád is sokkal erősebb, mint as miénk.
Meg azt hallottam, hogy az R1 is veri a robogódat, na nekem pont véletlen olyan van.
Annál meg gyorsabb az űrhajó. az meg apukámnak van.
Na skera!
aha ...
Sziasztok!
Nem tudjatok hogy nem lesz ilyen uj fajta tzr-bol nagyobb kategoriaba?
Legalab csinalnanak egy 125-ost?
Tetszik az 50-es tzr is,csak majdnem vari az en motorom!
Es akinek ilyen van,azz mar mind unja hogy csak ennyit megy!
De amugy szerintem a legszebb 50-es a piacon!
BAr a derbi gpr es a gp1 is ott van!
De robogok kozul a 2006os sarga fekete runner sp a legjobb!Veletlenul nekem pont ilyen van!
vegyél fel msnre! maszlik1@msn.com
A tzr-re szeretnék sportkipufogórendszert és nem tudtok valami jó oldalt ahol megnézhetném a rendszereket? Mert jó lenne rá 1 rendszer
Szilviéknél . .Kunszentmiklóson