Tudom hogy ma, mert ma volt Aprilia nyílt nap. Én is kint voltam, csak én negyed 5től háromnegyed 6ig.
Ti hány óra körül? Valszeg pont elkerültük egymást, mert TZR-eket nem láttam...
hmmm ... tegnap ez a korforgalom + dolest osszeraktam :P korozgettem kicsit es jee lement az egyik oldalrol a majrem :P a legszelso szorok meg vannak rajta ...
aztan amikor nem jott kocsi szembe forgalommal leszedtem a masik oldalrol is :P na azt nem teljesen mert mindig jott kocsi ... mashogy nem tudtam leszedni a szar utak miatt szal nem kell fikazni
rs, mito százszor motorozhatóbb (élvezetesebb stb) mint az nsr. meg jobban is néz ki ez tény a másik meg a teljesítmény... sztem az nsr 150hátsógummával már 4.ben fulladozna
most nem fikázásképp írtam nekem is sokáig álmom volt az nsr.. de utánna megláttam a mitot és szertefoszlott az álom újak születtek (és meg is valósult) XD
nem mondtam h csunya ... csunyabb csak :D ezzel fokoztam a csunyat szal nezd el nekem ... tenyleg nem szep! Ne vegyel olyat ! Alacsony nagyon amugyis else fogsz ferni rajta ...
1. Nem mondtam hogy csunya csak a tzr50 vagy az rs125 szebb
2. Lattal mar te Nsr-t elobe? en mentem is vele jol megy meg minden de nem vennek olyat ...
3. Nezd mar azt az iranyjelzot mennyire kiall ... ez egyaltalan engedelyezett? lehet igy dolni vele? az iranyjelzo hamarabb eri a foldet mint a labtartod ...
Akkor asszem holnap az első dolgom a telefonálás