Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem hátul van más elől gyári
Sztm nem!Nekem nem mondta!De aztán lehet!
Majd jön és elmondja!
neem z3nak egyel nagyobb fogaskereke van emlexem ra mondta ... 12es van neki
De a széria megy ennyit kb?
Az zsíír...köszi!
95-100
94-95ös évjáratú 50cc-s tzr-nek mennyi a végsebessége kb? Ez a trapézlámpás tzr ha valakinek nem ugrana be...
De jó neked hogy összement nekem meg kilyukadt!
Hello!

Bence, ha akarsz ma jönni 5 után gyere!Bocs, hogy tegnap nem tudtam kimenni, de akkor fürödtem!Hú, izgulok a holnap vizsga miatt!Nagyon szép az a TZR!Képzeljétek az esőben összement a kesztyűm!
Hello!Zolinak a gyári van benne!Nekem van nagyobb!11-es helyett 13-mas!
zoli neked mennyit megy a tzr? mert neked tudom egyel nagyobb fogaskereked van
nekem lemerte 2 nsr is 110 es asszem neked is annyi csak nagyobb fogaskerekkel azaz lassabban ered el :D nekem is kene egy nagyobb fogaskerek :P
bocs az ár az 400 ezer
mármint melyik bencével? rsessel vagy tzressel?
allo helyben eldoltel vele? azt meg hogy csinaltad? :D
Helló
Nagyobb motor vásárlása miatt eladnám a tzr-emet.
2003-as,11523-km,piros színű, több műszaki adatot nem írok úgyis tudjátok,320 ezer forint
Garázsban tartott jóállapotú sportos megjelenésű motor.
Apró karcok vannak a bal oldlán,ezeket én szereztem rá amikor álló helyben eldőltem vele.Nagyobbat még nem estek a motorral.
TEL.:06205723498
az előző generációsat!tegnappicit durvultunk a szerpentinen bencével és rájöttem hogy egy nsr tuti nem bírná mármint a futóműve meg a fékei
Hello!

Huuh, hétfőn megyek orgalomból vizsgázni!Kiváncsi vok, hogy milyen lesz!:P
jah.nem azt az nsr-t
neked is ilyet kéne venned
Vazzeg ez qur@a jó ár!
jah és 530ért kelt el.
több mint 12600km
maszlik1@msn.com
És mennyiért kelt el ha szabad tudni?
Hány km volt?
jaja, kecskeméten vették meg, pont egy gergönek vették meg ugy hogy tetszett nekik a the gergő , mondjátok meg légyszi az msn címeteket mert mindeki lement és most is csak a fele van meg a listának, nemtom mi lehetett...,(szerintem megint tesom csinált valamit)