Bence, ha akarsz ma jönni 5 után gyere!Bocs, hogy tegnap nem tudtam kimenni, de akkor fürödtem!Hú, izgulok a holnap vizsga miatt!Nagyon szép az a TZR!Képzeljétek az esőben összement a kesztyűm!
zoli neked mennyit megy a tzr? mert neked tudom egyel nagyobb fogaskereked van
nekem lemerte 2 nsr is 110 es asszem neked is annyi csak nagyobb fogaskerekkel azaz lassabban ered el :D nekem is kene egy nagyobb fogaskerek :P
Helló
Nagyobb motor vásárlása miatt eladnám a tzr-emet.
2003-as,11523-km,piros színű, több műszaki adatot nem írok úgyis tudjátok,320 ezer forint
Garázsban tartott jóállapotú sportos megjelenésű motor.
Apró karcok vannak a bal oldlán,ezeket én szereztem rá amikor álló helyben eldőltem vele.Nagyobbat még nem estek a motorral.
TEL.:06205723498
jaja, kecskeméten vették meg, pont egy gergönek vették meg ugy hogy tetszett nekik a the gergő , mondjátok meg légyszi az msn címeteket mert mindeki lement és most is csak a fele van meg a listának, nemtom mi lehetett...,(szerintem megint tesom csinált valamit)
Majd jön és elmondja!
Bence, ha akarsz ma jönni 5 után gyere!Bocs, hogy tegnap nem tudtam kimenni, de akkor fürödtem!Hú, izgulok a holnap vizsga miatt!Nagyon szép az a TZR!Képzeljétek az esőben összement a kesztyűm!
nekem lemerte 2 nsr is 110 es asszem neked is annyi csak nagyobb fogaskerekkel azaz lassabban ered el :D nekem is kene egy nagyobb fogaskerek :P
Nagyobb motor vásárlása miatt eladnám a tzr-emet.
2003-as,11523-km,piros színű, több műszaki adatot nem írok úgyis tudjátok,320 ezer forint
Garázsban tartott jóállapotú sportos megjelenésű motor.
Apró karcok vannak a bal oldlán,ezeket én szereztem rá amikor álló helyben eldőltem vele.Nagyobbat még nem estek a motorral.
TEL.:06205723498
Huuh, hétfőn megyek orgalomból vizsgázni!Kiváncsi vok, hogy milyen lesz!:P
Hány km volt?