Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tüzérrel mi lett?Elkelt?
köszi szépen, , már csak a jogsit kell befejezni meg a rendszám...
hello!én 8ra hazaértem a hidon mentem lemostam a kereket
Na hello most értem haza!
Merre mentél?
ja hepibördéjtújú
bazdmeg beszarás gratula az rshez
Boldog Szuletesnapot Magamnak! :D
Grat a mocidhoz!SZép nagyon!
Vazzeg vedd fel a telefont!Ne aludj!
azt bazdmeg hogy csaj es nem ert hozza egyaltalan asse tudja fel vagy le nyomja a pedalt :D
váltást?azon mit kell tanítani?jja jut eszembe vettem új CASTROL POWER 1 2T-t...2litert...6000forintért...(2990ft/liter most a miskeynél)
Nah a masik unokatesom is megcsinalta a 50es jogsit mar hozzak is a mocijat ... rs50 ... fuj majd megnezem legalabb meik megy jobban ... lany de sztem fog menni neki a valtas en tanitottam :S
ez en meg az uncsim holnap mar 3an lesznuk :O majd rakok fel kepeket :P
fékbetét kb 3ezer ft körül van. ha 2003-2006os évjáratú tzr, akkor a lamellákat már pontosan nemtom leirni h kell cserélni, rugókat cseréltem legutóbb am6os blokkba, leengeded az olajat leszeded a jobb oldali deknit kicsavarod a rugókat feszítő csavarokat meg a kosaran lévő középső anyát asszem. de ha szemed előtt van az egész akkor jobban érted:D
Sziasztok! Nemtudjáétok véletlenül hol van Mivvan barátunk? Már régen láttam itt a fórumon, de az utcán annál inkább, mondjuk csak egy kék csikot láttam belőle ahogy elhúzott
jó ez a kép.Z3-on fullos bőrruha, a másik srácon meg melegítőnadrág
lebontani a farokidomot a tankot meg stb....
mi bonyolult egy légszűrőszivacs cserében?
hát mi megnéztük a légszürőt mert a légszürő házzal volt egy kis problem...hát...nem lesz könnyű!
sziasztok!

fékbetétek milyen árba vannak, illetve milyen légszürő található a gépbe, szivacs vagy nem szivacs, tudjátok havernak van egy tzr-je de nincs netje, és mi szerelgetjük, pontosabban én, mert ő nem ért hozzá, hajtóműolajat most kapott, nagyon kellett már neki, csúnya hangja volt, fékek vannak elkopva nagyon meg légszürőt néznénk meg, meg a kuplung lamellákat, de azt fogalmunk sincs hogy kezdjünk neki, főleg hogy én jelenleg robogós vagyok, de jogsim az meg van korlátlanra, meg ültem már más gépen is, de mégis a robogókhoz értek jobban, köszömöm a segítséget előre is.
Hello nekem is a gyári van benne! NGK BR9ES
kopkopolhatod is mert nekem se egyböl jött
hello!nekem még a gyári gyertya vanbenne!és semmi baja.kopkopkop
a 7es az kicsi hőértékű bele, ne csodálkozz ha leolvadt a pólus, a gyári 8as benne
MSN-en nem tudnank beszélni?