Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pill külödm a képet
olajat? aprilia szervizkönyvbe meg 3000 vagy 5000 kmként.
oks koszike
akkor zoli mar csak arra valaszolj hany kmed van? :D
1000-nél és 24000-nél kell cserélni a szervizkönyv szerint!
zoli inkabb valaszolj a kerdesemre :P
hany kmed van mar ?
ezt meg eszre se vettem hany kmenkent kell ezt megcsinalni? nekem 4100 van es sztem 1000nel csinaltak a szervizbe nekem vagy nem? ugyis viszem be hogy a km orat megcsinalja
gyakoroltam meg regebben :)
2t olajat ne rakj bele!
Csak 4t-t!De a legjobb a Liqui Molly-nak az ebbe való olaja!
oh, nagyon szépen köszönöm, íy már sikerülni fog
a dekni oldalán középen van egy csavar ott ereszd le az olajat és mérd ki hogy mennyi van benne vagy inkább cseréld ki
ahan, és teljesen teli kell lennie hajtómű olajjal? mert igen száraz szegényke...
Liqui Molly-nak ven iylen tipusú olaja de nekem castrol act evo 4t raktak bele!
Rakhattak volna r4-et
Nagy gáz van ha úgy jártál vele hogy kevés volt a mennyisége!
Na így kellet volna kezdeni!
Oda kell önteni a hajtómű olajat minek a mennyisége 0,82 Liter!
Típusa:SAE 10W30SE
bükfafejű vagy basszus...nyisd már meg azzal a kiba* painttel és karikázd be...
most nem fogom karikázgatni, mivel úgy egyszerűbb, ha azt modnom, hogy a yamaha felírat alatt...
Na itt egy kép mutasd meg ezen!
nem tudok sajnos képet feltenni, de hátsó fék taposó alatt van a motor jobb oldalán, egy kis fekete kupak, és gondolom vmi hajtómű olajat kell odaönteni vagy micsodát, az lenne a kérdésem, hogy ennek teljesen teli kell, hogy legyen, vagy lehetséges, hogy félig? mert semmi nivó pálcát nem találtam se min max jelzést,
Hello küldj egy képet hogy mire gondolsz!
sziasztok, lenne egy olyan kérdésem, hogy van egy yamaha tzr 50-es gép, 70es malossi hengerrel illetve gianelli sport kipuffal, szóval a blokkon a hátsó fék alatt van egy műanyag kupak, oda milyen olajat kell önteni és meddig kell, hogy legyen, mert jeleneg ha leveszem nem láttok semmmi, hogy meddig lenne csak egy alkatrészt, godnolom főtengely vége, de ha nem akkor írjatok...

köszönöm a helpet előre is!

35ért már olyat kapsz mint Balázsnak van...
Hello!

Hát Zoli figy., nem nagy tétel egy térdvédő(mocis)!Vagy nem avygok tisztában egy mocis gatya árával, a tudnátok mondani...
fehérrel vagy ezüstel sokkal jobban nézne ki de így se rossz:)