Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én ugytudom hogy bukó,csizma,kesztyű és protektoros védőruházat (bőr vagy cordura)nélkül nem engednek fel.
nincs cuccod
Elvileg csak bőrben engednek fel, de ennek ellentmond, hogy tegnap láttam cordurában is emberkéket. De farmerban biztos nem mehetsz fel.
engem is érdekel de az baj ha nincsen bőr nadrágom ? de van térdvédőm
Hello!

Zoli, ebben a dologban, én is benne lennék!
Helló!
Minden motorozás után fújom. Motul Racing Factory Line. Azért van ilyen világos színe a láncnak, mert ez ilyen teflonos cucc.
Zema a utolso kepeden a gumi jo, de a lancodat nem kene neha lefujni lancsprayel? :D
Nekem még anno azt mondták h euroring és kecskemét lassu pálya, h 50/80-al ott lehetne menni mert nem kéen végig nyelezni!
Nah akkor még egy jótanács :
a tükröt sosem szabad nézni. Csak magadra figyelj. A hátsó motoros felelőssége mindig, hogy vigyázzon. Mellesleg pont azért amit leírtam nem mehetnek 125 alattiak a pályákon.
Euroringen jobban éreznétek magatok, mert ott még az 50-essel is tudnátok élvezeteset motorozni. a Hring annyira széles, hogy 100 alá soha nem csökken a sebesség, így ti végig tudjátok nyelezni az egészet - annak meg sok értelme nincs.
De én drukkolok nektek...!
nem rossz ötlet de az a baj hogy nem vagyunk 5en se eddig 3an vagyunk akiknek van cucca meg minden...talán GABO még a robogójával
Úgy kéne hogy csak tzr-esek!
Az aprilia nyiltnapon is volt azt hiszem hogy csak rs-ek
mi meg csak egykét kört szeretnénk menni mert azért megvan a varázsa a Hringnek
oks köszi a tanácsot az számunkra is elég rossz lenne ha mindig hátra kéne nézelődni
így kéne csak a kicsik!
Már a fasz kivan ezekkel a bu*i google hirdetésekkel
Amúgy csak egy jótanács, ami nektek is és másoknak is fontos.
Ha levelet írtok és a pályán akartok motorozni, akkor azt kérjétek, hogy legyen megosztva és külön legyen 20-30 perc CSAK az 50-es/80-as/125-ös motorosoknak. Mint ahogy van külön páros motorozás. Nem azért mert lenézem a kis gépeket, de kurva balesetveszélyes ha együtt engednek fel mindenkit a pályára. Gondoljatok bele, hogy a célegyens végén az ideális íven mentek mondjuk 80-al, én pedig 260-ról kezdem meg a féktávot. Vagy a kanyarból kifelé a kigyorsításnál érlek utol amikor 2-esben nyelezem és 200-nál rugom fel a hármast. Ez most is zavaró, sok kisebb motornál, meg kisebb tudású pilótánál, pedig nincsenek fent 50-esek. Emellett sztem a hungaroringet nem fogjátok élvezni, mert nyélen végig tudtok menni.
Ez is egy kis optikai varázs!
Jól néz ki a piros felnicsíkod.
nem ingyenes sajna
hát reménykedem benne hogy ingyen
egy kis optikai varázs
SZtm nem ingyen az aprilia nyiltnapon is 5000 HUF volt saját motorral!
R1essel?tuti
jah, akkor remélem engem felengednek...
YAMAHA NYILTNAP a hungaroringen ingyen lehet menni a pályán csak 50esekkel nem ezért írunk nekik levelet
ez milyen nyíltnap?