Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A karburátort nézd meg, lehet ott van vmi...
Azért akarok talizni vele h eloszlasssam a tévhiteket
nem drukkolni kell hanem tudni mondjuk attől is függ hogy milyen tételt húzol.
Helosztok.
Nem tudnátok mi lehet a baja a tzr-emnek.
8000-res néha fordulaton elkezd ugrálni valamiért.
A légszűrő ki lett tisztitva, a gyertya jó, a kipufogo ki lett égetve hátha azért mer koszos volt de valamiért nem jó.jah és kipufogó vége picit olajosodik.
Ha valaki tud valami javaslatot az szoljon.
halljátok emberkék ma szorítsatok nekem mert 11 től szóbelizek és nagyon kell a drukk .
Meg lécci méressed akkor már le vele h hány mp alatt van 60-on vagy 80-on vagy vmennyin (vizsonyitás képen)
bandi birtokba vette az msnt nagyon fölhúztad az agyát itt örjöng már majdnem földhöz vágta a klaviatúrát nem teljesen normális ma is megakart verni egy bicajost me beszolt neki
Zoli te meg Andris bebidre osszpontosits ne ide irosgass
oksa.kiheréllek ha nem lesz jó!
Énis Békésmegyei vok! összefuthatnánk és megnézhetnénk h mi a szitu... :D:D Merre Lax bmegyén belül?
Hmmm... Az elég messze van... Hát pedig kiváncsi lettem volna, egy "körre", h tényleg annyira húú dejó!
bocs..hülyén és értelmetlenül írtam a FEHÉR ÉS A RÓZSASZÍN kábelokat kell elvgáni ami belemegy a km/h- jelzőbe..madi
halika..akinek a km/h mutatója csak 80ig mér..annak elmondom h a FEHÉR ÉS A RÓZSASZÍN ell elvágni ami megy a km/h mutatóba..
madi
Jo fiuk!Szerintem is haggyuk!Ti jobban tudjatok!
Amugy bekes megyei vagyok!
Nah hogy gurulnak a TZR-ek? hadjuk a robikat : msot motorokról van szó (bocsi)
azt is mindenki tudja hogy egy robogó állórajtba szar...
Hát én nem tudom... de vhogy nem tudom elképzelni h 65 ig vezetett! Nah mindegy... Am. hova alósi is vagy?
Szeva mindenki!

Akkor bénán indul el a csávó! Egy robi soha nem fog úgy gyorsulni mint egy tzr...
NA!Csasztok komaim!
A motorom full gyari!50ccm,5le,a vegsebessege 93!Es ez nem kamu,egy tobb motorral es kocsival is belet merve hogy megy 90 felett!
Nem 50kg hanem 97kg! TZR meg 120kg korul van ugye?De 10le!
A kornyek leggyorsabb GYARI tzr-je 110-et megy!Es ezt odavagta egy haverom egy honda dioval!
Nem vegsebessegre,csak 65ig,de odaig egyertelmu volt a vezetes!Utana persze hogy elhuzott mellete a tzr-el!
Az a DIO az en robogomat is legyorsulja,es az tenyleg kb 50kg!

Ja,ha elhiszitek akkor elhiszitek ha nem akkor nem!
Ugyanazon a tavon megneztuk hogy mennyire gyorsul fel mindket motor!
Es lass csodat,a TZR 75 a SEGGRAKETA 72!
Szal nem csak 40-ig tartottam a tempot!
Es ez nem azert van mert a gyerek szarul valt,jol kezeli!
De nem tudom miert aggaszt titeket,akinek itt van tzr-je az nem szegyelli ha gyorsulni jobban gyorsul egy robogo!
Mindenki tudja hogy ez azert van mert nem kell valtani es igy egyfojtaban max nyomatekon gyorsul!
Győr-Moson-Sopron megye , Fertőszentmiklós
De mi kocsival voltunk.
Veszprém megyében Nyirádon. Te
Az igen. De te nem ott laksz ugye?
Hello! Az én voltam
egyébként full gyári volt az egész motor nekem meg még sportkipufogo is volt már rajta
jog az fasza gép tzrhez mondjuk nem illik állitani, mert vagy 40-50 kg az egész motor