Helosztok.
Nem tudnátok mi lehet a baja a tzr-emnek.
8000-res néha fordulaton elkezd ugrálni valamiért.
A légszűrő ki lett tisztitva, a gyertya jó, a kipufogo ki lett égetve hátha azért mer koszos volt de valamiért nem jó.jah és kipufogó vége picit olajosodik.
Ha valaki tud valami javaslatot az szoljon.
bandi birtokba vette az msnt nagyon fölhúztad az agyát itt örjöng már majdnem földhöz vágta a klaviatúrát nem teljesen normális ma is megakart verni egy bicajost me beszolt neki
NA!Csasztok komaim!
A motorom full gyari!50ccm,5le,a vegsebessege 93!Es ez nem kamu,egy tobb motorral es kocsival is belet merve hogy megy 90 felett!
Nem 50kg hanem 97kg! TZR meg 120kg korul van ugye?De 10le!
A kornyek leggyorsabb GYARI tzr-je 110-et megy!Es ezt odavagta egy haverom egy honda dioval!
Nem vegsebessegre,csak 65ig,de odaig egyertelmu volt a vezetes!Utana persze hogy elhuzott mellete a tzr-el!
Az a DIO az en robogomat is legyorsulja,es az tenyleg kb 50kg!
Ja,ha elhiszitek akkor elhiszitek ha nem akkor nem!
Ugyanazon a tavon megneztuk hogy mennyire gyorsul fel mindket motor!
Es lass csodat,a TZR 75 a SEGGRAKETA 72!
Szal nem csak 40-ig tartottam a tempot!
Es ez nem azert van mert a gyerek szarul valt,jol kezeli!
De nem tudom miert aggaszt titeket,akinek itt van tzr-je az nem szegyelli ha gyorsulni jobban gyorsul egy robogo!
Mindenki tudja hogy ez azert van mert nem kell valtani es igy egyfojtaban max nyomatekon gyorsul!
Nem tudnátok mi lehet a baja a tzr-emnek.
8000-res néha fordulaton elkezd ugrálni valamiért.
A légszűrő ki lett tisztitva, a gyertya jó, a kipufogo ki lett égetve hátha azért mer koszos volt de valamiért nem jó.jah és kipufogó vége picit olajosodik.
Ha valaki tud valami javaslatot az szoljon.
madi
Amugy bekes megyei vagyok!
Akkor bénán indul el a csávó! Egy robi soha nem fog úgy gyorsulni mint egy tzr...
A motorom full gyari!50ccm,5le,a vegsebessege 93!Es ez nem kamu,egy tobb motorral es kocsival is belet merve hogy megy 90 felett!
Nem 50kg hanem 97kg! TZR meg 120kg korul van ugye?De 10le!
A kornyek leggyorsabb GYARI tzr-je 110-et megy!Es ezt odavagta egy haverom egy honda dioval!
Nem vegsebessegre,csak 65ig,de odaig egyertelmu volt a vezetes!Utana persze hogy elhuzott mellete a tzr-el!
Az a DIO az en robogomat is legyorsulja,es az tenyleg kb 50kg!
Ja,ha elhiszitek akkor elhiszitek ha nem akkor nem!
Ugyanazon a tavon megneztuk hogy mennyire gyorsul fel mindket motor!
Es lass csodat,a TZR 75 a SEGGRAKETA 72!
Szal nem csak 40-ig tartottam a tempot!
Es ez nem azert van mert a gyerek szarul valt,jol kezeli!
De nem tudom miert aggaszt titeket,akinek itt van tzr-je az nem szegyelli ha gyorsulni jobban gyorsul egy robogo!
Mindenki tudja hogy ez azert van mert nem kell valtani es igy egyfojtaban max nyomatekon gyorsul!
De mi kocsival voltunk.