Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és mi a bajod a gianellivel?
meg milyen blokk van benne minarelli?
nem tudnáok nekem jo kipufogórendszert ajánlani zsír új tzr 50-hez?mert sűrgős válasz kellene!légszi segítsetek mert nekem gianelli-t ajánlottak!
a sulyba nem sokat tevedtel 5 kiloval vok tovbb .. de 180 cm vok
fater befejezte minden megvan neki...2006juniusa óta folyamatban van a "na most elmegyek megcsináltatni" dolog
nekem is meg van mindenem,csak az elsősegély nincs...
2004 ben kezdtem el a jogsit,megbuktam forgalomba...2006 májusban fejeztem be..és azóta nem mentem el érte,mert nincs elsősegély...megvan az még szerintetek?
basszus...sebaj
mert te vagy 150cm magas és 50kiló Bence meg 180magas és 90++kiló nem mind1
nemtom hogy a suly mert haver alatt is annyit ment mint alattam ... :P o nagyobb darab
Hello!

Ma volt a forgalmi vizsgám, és sikerült!Nagyon örülök, de van egy gond! Még nincs meg az elsősegély vizsgám! Zoli ezért szerintem sajnos nem tudok menni hozzátok pénteken, mert
1, Akkor ballagok..
2, Csütörtökön kell felhívni a csávót, hogy mikor kell menni elssegélytanfolyamra!
Akkor mond meg miert megy az enyem ugyanugy mikozbe neki gyorsabban kene menni a fogaskerek miatt ... kozbe meg csak a kipuff kulonbozik es nem nagy a pofam de nem mondtad volna ezt ha neked is arrow lenne ...
Én se abba motorozok!CSak kimentem a ringig ami 5km-re van tőlünk és nem akartam szétizzadni magam miközbe nézzük a többieket!
motogp_46! ugyanolyan cipőm van mint neked mondjuk én csak focizni használom:D mert szarrá izzadna benne a lábam benne.de az enyémet 2 éve vettük és még szinte semmi baja.elnyűhetetlen.Nike First Touch
mármint teljesitményre nem sok kül van köztük
höh
hogy lenne már ugyanaz? abasznabe am tényleg nem sok különbség van köztük, beci talán a súly nem egyforma nem gondolod?
meg a karbon végdob olyan cool
Nem jobb az arrow ne legyél nagyképű mert neked olyan van!Úgyan az mindkettő csak más a matrica rajta!
kira
nah akkor majd merjetek le ... nekem se mer az oram de mar 2en is 110et mertek mas mas mocival ... vagyis mind2 nsr de egyik feher kek masik fekete piros :D
nekem nem mér az órám szóval ez csak kb...
igen, olyan majdnem mintha 12es lenne elol szal lassabban gyorsul mint a 11es termeszetesen ... es ugyanannyi az arrow-al a vegseb 11esel mint a gianelli 12vel LOL :P szal az arrow jobb ...
akkor olyan mintha elől 12-es lenne hátul meg 47-es és akkor most 11/46-os van
fogalmam sincs kisebb mint a gyári elől még az amivel a szalonból gördült ki
hátul mekkora?