Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez nálad vmi perverzió...? Vagy mindenkit msn-en zaklatsz...?
üdv a clubban msned van?
mostmár a TZRes családba tartozom
a többire gondoltam még h pl leváltás...még észben kellene tartanom hányasban vagyok...és úgy le mert, nem írja ami nagyon kár...meg tudni a felfele váltásnál is h hanyasban vagy mert történt h elváltottam magam...2vel följeb, mert full gázon ment 40-nel asszem elindulás már megyeget egybk....
Megvettem Zoli TZR-ét! nagggggyon vidul a pofám
tanulni azon nemtudom mit kellett tanulni ha az elindulásra gondolsz akkor attól ne parázz azzal az elején lesz gond aztán belerázódsz
és ti hogy tanultatok meg váltani? nekem az még nem megy....
húúúúúú gyerekek, kipróbáltam egy TZR-t, veszedelem naggyon gyors, lehet h túlságosan is, és nagyon szokatlan, én robogóztam előtte és hát....ez teljesen más, 6x lefullasztottam, indulás még nem megy..... és még 6.ban sem jártam....rémisztő egy picit....
mostanába több mint 2 hét a divat
köszi. hát most a plafon amennyit megy az 73km/h 6odikba 5000-nél. bejáratva meg ha minden jól megy 2hét mulva lesz.
AHA
Amúgy Te miklósfai vagy?
Nekem ma volt ez első órám vezetéselméletből.Szal szeptember környékén talán +lesz a jogsim mivel szeptemberbe leszek 17.Meg addigra ráfűzöm szüleimet 1 Rs-re.
nyaron hamarabb meglesz ... kb 5 munkanap de havernek nem nyaron csinalta 2 het volt de masnak most nyarra 5 nap let ...
gergo faxa az rs-ed most mennyit megy? mikor lesz kiveve a fojtas? majd ird le hogy azzal is hogy megy ...
Mindkettő
Azt mondják h 5 munkanap de nekem és szerintem mindnekinek még a gétvége is benne volt szoval 5nap mulva kezedbe lesz a vezetői engedély!
hát megvan a vizsga utána rögtön mehetsz az okmány irodába...nekem 5napra rá kiküldték vagy 7re? szal valahogy így
Hello!^^

Zoli én pénteken vizsgázok az utolsó cuccból!Már forgalomból levizsgátam, de kihagytam az elsősegélyt! Ha átmegyek, akkor mennyi idő kb. mirekiküldik?ÉS leghamarbb hány napon belül lehet elvinni az okmányirodába a lapokat?
Álmatlanság, vagy munka?
Eladó egy Sachs RS 80-as tipusú motor! Citromsárga-fekete, 80-as tábori tuningos henger, vízhűtéses, 21es Bing karbi, elöl dupla tárcsa, hátul dob fék. Generál óta 1100km futott, rendszeressen karbantartva! Motorikusan tökéletes, esztétikailag akadnak hibák, de nem vészes... Irány ár.: 160,000 Ft (alkuképes)

Ui: Az adatlapomon képek!
hát megyeget,még folytva van, csak jogsi kéne már hozzá...ha minden igaz jövöhéten lesz meg a jogsi.
én az e-hetit kihagyom de utána majd mehetnénk
Hello!

Nem baj, legfeljebb majd osztogatjuk az Örsön! (A nyakpántot)Zoli, apumat megkérdeztem a Kakucsringről, és azt mondta mehetek!
pályán se evett szerintem többet...a hátsó egyenesben huzattam ki az 5.-et majd a kanyart stabil 5.végi fordszámmal (kb 75-80) majd a végén fék vissza egy...és onnatól 4esbe végig a majd a hátsó célegyenes elött hupp fel 5...
Jaaa Ezt nagyon benéztem Az más