hi
ugyan ez volt nálam is egyszer a gond, a lehető legnagyobb gyertyát bele raktuk amit lehett kapni és nagyobb fuvokákat igy nekem megoldodott ez a probléma.
Sziasztok!
A segítségeteket kérném!
Van egy 2006os tzr em és most vettem hozzá egy vadonatúj giannelli kipufogó rendszert és nem jó vele a motor(6.ban 9500as fordulatnál leáll esik le a fordulat és a gyertyákat elégeti/megolvasztja ott ahol adja a szikrát)nem állítottak hozzá semmit csak rárakta a yamahaás szerelő.aki tudna segíteni vagy akinek hasonló problémái voltak legyenszives segítsen. előre is köszönöm
az msn címem:vpeti90@hotmail.com
Hali.
Az Én Tzr-m is eladó ha érdekel.
2004.11.havi,kék-fekete,11700km-rel,az ára 470000Ft.
Ha érdekel írj.Magyarországi,vezetett szervízkönyves.
De itt a motor:
http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=64792
hát elég olcsón hozzá lehet jutni így hogy apu fuvarozó lett aztán van itthon régi 20literes katonai kannák és abba mindig hozz nekem ha meg nincs akkor tankolok
ingyé? én a molnál tankolok ott az ára sem rossz,nem is eszik sokat(szerintem az omwnél átvertek vagy vizezték a benzint...tulságosan is ) és megy mint a barom
nah, jelen! hu ilyen hülye napot mint a tegnapit 12re hringhez mentem...aztán elmentünk waroval ádámékhoz...elmentünk gokartozni...14:30raértünk vissza ádámékhoz de nekem indulnom kelllett haza mert 4elött szentendrén kellett lennem úgy hogy elötte otthon átöltözöm 14:46kor voltunk a hringnél mert waroval együt mentünk mivel ő nem tudta az utat...jó ok...elköszönünk, húzom neki mint állat...lenyulok a zsebemhez hoppá...telefon?és beugrott a kép hogy ádáméknál kitettem az asztalra satu...hát nem megvolt az a rohadt telefon? indulok tovább...gondoltam északi összekötön átmegyek...2.hid vége elött leint egy bicos hogy rendőrök vannak a végén...bazz...hidon megfordulni nem tudtam tolhattam hátra felé... jó vissza,keresztül a városon...15:36ra otthon voltam 15:53kor szentendrén...ahol haverom közölte hogy a 16:15ös hévvel megyünk (5percre lakik ahévtől és nála raktam le a garázsukba a mocit jó...elmegyünk moziba...6kor kezdődik a film...9kor kijövünk...fél 10...szépvölgyi (hévmegálló) egyik srác észre veszi hogy nincs meg a telefonja...hallottunk valami koppanást a moziba meg is kérdeztük hogy mi volt az,azt mondta a srác hogy csak kukorica... jó vissza a moziba...hát nem találtak semmit (mily meglepő )...majd teleofnálnak ha találnak valamit...fél 12re haza is értem de cool volt este motorozni
ugyan ez volt nálam is egyszer a gond, a lehető legnagyobb gyertyát bele raktuk amit lehett kapni és nagyobb fuvokákat igy nekem megoldodott ez a probléma.
A segítségeteket kérném!
Van egy 2006os tzr em és most vettem hozzá egy vadonatúj giannelli kipufogó rendszert és nem jó vele a motor(6.ban 9500as fordulatnál leáll esik le a fordulat és a gyertyákat elégeti/megolvasztja ott ahol adja a szikrát)nem állítottak hozzá semmit csak rárakta a yamahaás szerelő.aki tudna segíteni vagy akinek hasonló problémái voltak legyenszives segítsen. előre is köszönöm
az msn címem:vpeti90@hotmail.com
Az Én Tzr-m is eladó ha érdekel.
2004.11.havi,kék-fekete,11700km-rel,az ára 470000Ft.
Ha érdekel írj.Magyarországi,vezetett szervízkönyves.
De itt a motor:
http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=64792
Jól értem, hogy egy TZR50-esed van eladó?
Ha igen, érdeklődnék utána. Kor, ár, km, sérülés, szín stb.
Választ várok: aradi.zsuzsa@szerol.hu
Köszi: Üdv. AZS