Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello!

Na, akkor végülis jó volt!LEgközelebb már én is megyek!
Hol voltatok?
jó volt végigtudtam jönni olyan 70-80at nyugisan...
hát igen az autosok, nagy részt köszönni kell a sok állat motorosnak (tisztelet a kivételnek) hogy ilyenek velünk az autosok. és persze a normális motorozo is beszopja mert 1-2 társa nem bir magával. az autos nem tudja hogy mondjuk ti épp normális motorosok közé tartoztok. de ugye a 4kerekűek se ártatlanok.
Az szép!Milyen volt a forgalom?
na haza értem 306km
Nem oylan jó sztm az a burkolat ha egy kicsit poros lesz akkor már egyből csúszik!
JObb az út Visegrádon!
majd nyáron jöttök le pályázni hozzánk, kibéreljük egész napra
CSak qur@a messze vagytok!
de amúgy jó motorozás volt majd néha találkozunk
Nagyon figyelmetlenek az autósok!
Odafele Zolit kurták seggbe hazafelé pedig engem ütöttek el majdnem!
"Mindig mi vagyunk motorosok a hibásak" ÁLLÍTÓLAG
Hello!Én is jól éreztem magam csak nagyon messze laktok tőlünk nemrég értem haza úgy 9-kor!
Legközelebb ti jöttök!
A CBR-nek nagyon szép az eleje de a többin még javitani kéne!
hello!

ma motoroztunk RSszilvi, rolo, én, motogp46, és Z3. Én nagyon jól éreztem magam ti nem tudom hogy majd írtok a sok kép közül 4 lett jó a többit töröltem de azért felrakom ide hogy ha kell nekted. miután elmentettek jött a haverom az új cbrrel akkor hozta haza
Hello!

Én semmit nem csináltam, a lánc gagyi volt ennyi! Apu, azt mondta úgy érzi, hogy erősebb lett a moci!Képzeljétek tegnap amikor mentünk szrenédozni, az úton szembe jött egy motoros, és ordítottuk neki, hogy dudáljon nem dudált!Felpörgette a mocit, és gumifüsttel ment végig!
en a ket tzr-el mar 10700 kmet mentem osszesen :S ebbe most asszem 5200-5300 van a masikba meg 5400-5500 volt :P
gratula
Na megvan a 10000. KM!
az szép , mit csináltál azzal a szegény mocival? hány km van benne?
Hello!

Képzeljétek láncot kell cserélni a mocin, meg lánckereket!A lánc 4/28-s lesz, de lánckerék nem tom, mennyi, mert elfelejtettem!
am6, biza
gondolkozz már egy kicsit, hogy lenne jó rá.
Nem jó a tiédhez!
nekem arrow volt rajta és nagyon megvoltam elégedve vele, nagyon sokat dobott a motor teljesítményén.
meg van a barátomnak egy arrow rendszer 125-ös mito-hoz vette és azt mondják az én 50-es tzr-emre jó lenne de én ebben nem bízok?sztetek vegyem meg?
Hello!Nekem giannelli van és meg vagyok vele elégedve csak az a baj hogy nem sokat ér 70-es henger nélkül!