van fogod veszel rá sportkipufogót.nem fog bekövetkezni drasztikus fogyasztásnövekedés.és nagyon sokat fog majd dobni rajta.de teljes redszert vegyél mert ha csak kipufogódobot veszel azzal szart se érsz!max. a hangja változik.
Power az még a 80-asokban se nagyon van de 125-ösökben már annál inkább! Nekem van a crm-ben de power nyitás alatt egy nagy 0 utánna meg mintha kicserélték volna a gépet megindul mint az állat!
Én szeretnék az enyémre egy kipufogót, mert egyrészt horpadt, másrészt hátha jobban megy. De azt nem szeretném, hogy a 2x-esét fogyassza és azt sem szeretném, hogy csak magas fordulaton húzzon.
Hello.
Nekem olyan volt h világított a vizhőfok jelzője(pedig hideg volt a motor), bevittem a szervizbe és azt hiszem hőpatron hibás volt.
De az enyém elött is volt ott 1 tzr aminek ez volt a baja.Nekem gariba kicserélték.
enyém 110et...kis szembeszélel síkuton önerejéből hu basszus ma de eláztunk áá de jó volt azt a kurva műszerfalat meg kihajítom a picsába szar az egész összevissza világítanak rajta a ledek jéghidek a motor,alig pörög ki (hát ugye hideg...) az a buzi led meg jelzi hogy forr a víz
Én városi motoros vagyok és attól tartottam, hogy az alacsonyabb tartományban gyengébb lesz.
…és milyen márka, típus, fajta ami jó?
Megragadom az alkalmat…
Én szeretnék az enyémre egy kipufogót, mert egyrészt horpadt, másrészt hátha jobban megy. De azt nem szeretném, hogy a 2x-esét fogyassza és azt sem szeretném, hogy csak magas fordulaton húzzon.
Van rá megoldás?
Most már értek hozzá!
Sirály
Mondtam, hogy nem értek hozzá…
Akkor, hol megy be a benyó?
hol megy be a benyó?
Nem értek hozzá, de kíváncsi vagyok.
2 ütemű, 50 ccm, 1 hengeres motor, hengerenként 1 szelepes, 7 Le vízhűtés, 6 sebességes váltó, lánchajtás, tárcsafék elöl, tárcsafék hátul, 115 kg,"
kétüteműbe nincs is szelep.na mind1 sok ilyet láttam már.
http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=64792
Nekem olyan volt h világított a vizhőfok jelzője(pedig hideg volt a motor), bevittem a szervizbe és azt hiszem hőpatron hibás volt.
De az enyém elött is volt ott 1 tzr aminek ez volt a baja.Nekem gariba kicserélték.