Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi! Körbenézek…

Én városi motoros vagyok és attól tartottam, hogy az alacsonyabb tartományban gyengébb lesz.
hát 1 teljes rendszer(olyat érdemes venni) az kb. 50-60 ezer ft.jó pl az arrow,giannelli meg még van pár.itt nézz körül!
szerintem erősebb lesz, meg nagyobb lesz a végsebesség
…és itt lentebb láttam, hogy 45-körül vannak már. Az teljes rendszer vagy csak dob?

…és milyen márka, típus, fajta ami jó?
hát figyelj.a sportkipufogótól gyengülni csak nem fog tán.
És akkor az sem igaz, hogy a mostani 5-6 ezer helyett csak 7-8 nál húz?
van fogod veszel rá sportkipufogót.nem fog bekövetkezni drasztikus fogyasztásnövekedés.és nagyon sokat fog majd dobni rajta.de teljes redszert vegyél mert ha csak kipufogódobot veszel azzal szart se érsz!max. a hangja változik.
Power az még a 80-asokban se nagyon van de 125-ösökben már annál inkább! Nekem van a crm-ben de power nyitás alatt egy nagy 0 utánna meg mintha kicserélték volna a gépet megindul mint az állat!
Látom TE értesz hozzá.

Megragadom az alkalmat…

Én szeretnék az enyémre egy kipufogót, mert egyrészt horpadt, másrészt hátha jobban megy. De azt nem szeretném, hogy a 2x-esét fogyassza és azt sem szeretném, hogy csak magas fordulaton húzzon.

Van rá megoldás?
nincs.fölösleges.én úgytudom egyik 50-esben sincs.
a TZR 50-ben van?
Banyek, az aztán gyors magyarázat volt. És látványos.

Most már értek hozzá!

Sirály
nem minden 2 üteműbe van power szelep.
felvilágosítás.remélem müxik
…és a power szelep az smafu?

Mondtam, hogy nem értek hozzá…

Akkor, hol megy be a benyó?
2 ütemű motorba nincs szelep.
...hát milye van szegénynek, ha még szelepe sincs.

hol megy be a benyó?

Nem értek hozzá, de kíváncsi vagyok.
"MŰSZAKI ADATOK
2 ütemű, 50 ccm, 1 hengeres motor, hengerenként 1 szelepes, 7 Le vízhűtés, 6 sebességes váltó, lánchajtás, tárcsafék elöl, tárcsafék hátul, 115 kg,"

kétüteműbe nincs is szelep.na mind1 sok ilyet láttam már.
Eladó a TZR-m.
http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=64792
nagyonúgynézzki .
gyárihiba?!
Hello.
Nekem olyan volt h világított a vizhőfok jelzője(pedig hideg volt a motor), bevittem a szervizbe és azt hiszem hőpatron hibás volt.
De az enyém elött is volt ott 1 tzr aminek ez volt a baja.Nekem gariba kicserélték.
enyém 110et...kis szembeszélel síkuton önerejéből hu basszus ma de eláztunk áá de jó volt azt a kurva műszerfalat meg kihajítom a picsába szar az egész összevissza világítanak rajta a ledek jéghidek a motor,alig pörög ki (hát ugye hideg...) az a buzi led meg jelzi hogy forr a víz
Nekem eddig 120-at ment!