Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze majd elmegyek ha jó lesz a motorom!
Hello!

Bence, azt tudtad, hogy nálunk maradt az a spray?
enyém 85-90-et.
valaki mondja már meg hogy mennyit megy a jamaha tzr50 végsebességen küld már el e-mailban kösszke ................................
Nállunk fajaaaaaa idő van :D:D
Az hát de már kisütött a nap!
Mikor lesz a forgalmi vizsga?
Hello!

Megvan, nagyon fasza "kis" háborús game!Ajj, de fostalicska idő van!
Féktisztitó de a flakonra rá is van írva!
Meg van neked a Black nevű játék PS2-re?
Hello msot mi a problémád a motoroddal?
Amig nincs értelmes ötleted a problémára, jobban tennéd ha nem negativkodnál itt...
Tod, van a jobb f... meg a bal f... mindakettő feláll, da bal hozzá is szól.
Tom én is, hogy nem sok esély van rá, de szeretek szerelgetni, mert szerintem a motorozáshoz az is hozzátartozik. Majd beszámolok az eredményről, ha lesz, ha nem.
apád az a puhapöcsű .köss ki minden elektronikát még az önidítót is és csodálkozz hogy nem indul a motor
Ne röhögjetek, inkább szorítsá, hogy jó legyen!
Valóban jelzi az ürest is, viszont van egy vezeték, meg érzékelő tüskék 3,4,5,6-nak is, de 1-2 nek nincs ilyen. Ugyhogy igen is van rá esély puhapöcsű banda!
hehe
az valószinű hogy az üresjelző attól nem fog jobban pörögni ha kiveszed
4 napos lesz
Hello!

Bence, mi a neve annak a spraynek amit múltkor áthoztál?Mert szeretnék vennie egyet...
jaja akkor! 3 napos progi lesz....

szét lett szedve múltkor a tüzér majdnem teljesen... mármint a tank miatt... mert szar volt a tömítés a tanksapkánál és kifolyt a benzin...
Hello Gergő hol sikerült olajszivattyút szerezni?Szervízben csinálták?
Hello!

Hú, hétfőn vizsgázok rutinból, remélem át fogok menni!
Egyébként szétkaptuk a blokkot, találtam benne egy érzékelőt, ami jelzi a vezérlésnek a sebesség fokozatot. Most bizom benne nagyon, egyrészt, hogy sikerül összerakni, másrészt, hogy ezt ez érzékelőt kiiktatva/becsapva, hagyja a motort pörögni másodiktól felfelé is.
Na legalább felkeltettem a lanyha figyelmeteket.
(fojtás jogos, kipufogó megvolt)
"fojtatlan" mi van puhapöcsű nem tudsz írni? . .peace
rs125 topikba van sok hozzáértő
Na mi van puhapöcsü nincs benne elektromos folytás a kipufogóban van nézd meg ott!
Köszi!

Akkor meghesszelem a karbit is, ha ez sem jön be heggesztek bele egy 125ös blokkot, azt csá.
Nekem is egy szerelő mondta, hogy elektronikusan herélték ki ennyire, csak épp azt nem mondta honnan vegyek hozzá "folytatlan CDI-t".