eszedbe ne jusson venni!főleg ha sokat használod városba!hiszen a sportdobtól 8ezernél meglődul és nem fogod megálni hogy ne forgasd le 10-11ig...de akkor nyeli a benyát mint állat
vegyél rá hengert meg rendszert, ennyi. meg ha így se jó akkor egy 21es karbit akkor már lesz nyomatéka.
vagy az is egy megoldás ha rövidíted az áttétet akkor is jobban elmegy alsó tartományba
Én szeretnék az enyémre egy kipufogót, mert egyrészt horpadt, másrészt hátha jobban megy. De azt nem szeretném, hogy a 2x-esét fogyassza és azt sem szeretném, hogy csak magas fordulaton húzzon, mivel városi motoros vagyok.
az hülyeség hogy dupláját fogyasztja... magyarázzátok már el mért enne annyival többet csak egy kipucserétől? max egy liter a gyorsabb áramlás miatt de több nem.
Pedig logikusnak hangzik, hogy miért le gyengébb!? Nem csak a felsőbb tartományhoz képest? A pár liter (mondjuk 3) az pont a duplája.
Akkor tőled is megkérdezem:
Én szeretnék az enyémre egy kipufogót, mert egyrészt horpadt, másrészt hátha jobban megy. De azt nem szeretném, hogy a 2x-esét fogyassza és azt sem szeretném, hogy csak magas fordulaton húzzon, mivel városi motoros vagyok.
vagy az is egy megoldás ha rövidíted az áttétet akkor is jobban elmegy alsó tartományba
Van rá megoldás?
5-6 liter? nekem kis rs szétpiszkálva evett 4,5et ha hajtva volt.
Mert ügye az rs és a tzr-ben u.a. a blokk minarelli AM6-os.
Pedig logikusnak hangzik, hogy miért le gyengébb!? Nem csak a felsőbb tartományhoz képest? A pár liter (mondjuk 3) az pont a duplája.
Akkor tőled is megkérdezem:
Van rá megoldás?