Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azé jó hogy írtál
Az Nsr csunyabb mint a tzr! inkabb vegyel rs 125 otot az szebb igaz nem megy ugy de szebb
ááá, elfelejtettem mit akartam írni-.-"
Balázs azt mondta csúszik pirelli jó lesz egyenlőre NSRre meg majd vágott slick megy az MT75ös gyári gumi meg a kukába
d208gp-t szerezz rá, isten:D tegnap este már sztem hülyének néztek mikor a körforgalomba minden percbe visszatértem kezd fogyni az új csimma koptatója
na kossz igy talan megerti ... kar hogy felenk nincs ilyen parkolo
jaja tudom gyors vagy egyébbként makacs gumi de már kezdenek lejönni a szőrök
jójó, csak mikor írtam akkor még nem volt itt ez a hsz:)
olvasd el amit írtam barátom
még a szőrök rajta vannak a szélén
ez a kép akkor készült mikor először mentem a parkolóba 15perc után.ezén még nem olyan
na ez szép neked nem rojtosodik a széle?
a majrécsík az a terület a gumin ami még nem ért a talajra...ha ninsc majréd--akkorát döntöttél hogy a gumi teljes futófelületét kihasználtad
a derbibe lévő minarelli se a derbié, ennyi
Sztem mind2 fasza es tokmindegy meiket veszed meg :)
nem akarok veszekedest azert irtam ezt :P
rakjatok mar fel kepet a majretokrol mert haverral veszekedtem itt h mi is az a majre mert noob ...
irjatok mar le erthetoen ahogy o is megerti ... o is jar fel csak nem ir ide :S
aszondja nekem nagy a majrem amikor kb ennyi: ---
jó az falura
minarelli nem az apriliájé olasz felni van a TZRen mondjuk ez igaz dehát gyönyörű
oszt nem mindegy mindegyikbe ugyanaz a blokk van.csak azt kell eldönteni melyiket veszed
a tzr meg apriliából nyúlt blokkal...
dave-et kérdezd.új rs LOL.rs szóval az új derbi aprilia idommal
hát akik esnek... én is esek bőven de a kézvédő sok mindent meg fog de mondjuk nem is esek csak csúszkálok
na tessék szépen példát mondani hogy mi a gond az új rs 50ekkel. itt a városba kurva sok rs van és a legtöbb 50es , az égvilágon semmi bajuk nincs kivéve hogy állandóan a kuplungkarokra várnak
meglepő de könnyen!
be is betonoznám a szalon tulajdonos fejét a járdába ha egy 125ös hibás lenne 1,3ért...itt most az rs50ról van szó ami igen csak