Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

látod mondtam én neked őő én 125be maradok a japánnál , NSR 4ever
SMbe nincs exc 125 gyárilag, de ha sm akkor MX:P
CSászotok! Sztem naon megéri 50esben a tzr! Sőőt nagyon örülök h nem RS-t vettem... (nem szidom az RS-eket... ) De Mivel ez Japán....
2 közeli haveromnak van 50es RS-e és elég sokat költenek rá....
de 2 haveromnak meg 25ös RS-e van... oké... kúrva drága bele az alkatrész... de nekik nincs vele problémályuk... sztetek megéri 25öst RSre váltani? Mert 25ben vagy Speed vagy SM lesz... és ha speed akkor inkább RS! Ha sm akkor DT vagy EXC, vagy GASGAS, vagy Husky.... sztetek?
Miért eddig miylen volt benne?Dell"Orto vagy Mikuni?
hello
mikori évjárat, milyen színű, hány km van benne, hol laksz?
japán olaypumpa van benne és a köv. ha minden igaz rs 125
mi lesz a következő?
Hello miylen olajpumpa van benne?
hello
nekem eladó, ha érdekel. Uj fékbetét, lánc, lánc kerék és egy arrow sport kipuff rendszer van rajta.
ahan, oké, majd meglátjuk.--
hát mégcsak 15 és fél hát szerintem vegyél egy 125öst...jó kis gép ez de hát szóval azért kicsi... hamar kilehet motorozni najó azért nem olyan hamar és borzasztó sok élvezetes percet okozott és remélem még fog is a futóműve fantasztikus az alapokat tökéletesen meglehet rajta tanulni csak ugye lassan az ember m,egszokja a teljesítményt és mindig többet és többet akar...
megnéztem a névjegyedet, szép a mocid. 16 vagy? én 36. lehet, h túl öreg ehhez a géphez?
nagy
Győri vagyok. jó pár évet kihagytam, elötte Simson-om volt. Most megint kedvet kaptam a motorozáshoz. Gondolom ez azért nagy változás egy Simson-hoz képest
gyorsulása szerintem kíváló 50eshez képest,90-95a vége...240km egyhuzamban megse kottyant rajta hová valósi vagy?
Hali!
Új TZR50-est vennék, mi a véleményetek, milyen a gyorsulása, mennyi a vége? Lehet országúton is használni? 40-50km-es távra gondolok. Köszi
én is 182voltam őő legutóbb mikor mértek hát nekem smemi bajom vele...szerintem megéri
Persze megmaradt a szaga.
Hello a szaga megmaradt?R2 szag volt egy jellegzetes szaga.
Hello én pedig 182 cm vagyok!
Szevasztok!
Érdemes 50 -esbe tzr-t venni? MIa véleményetek? Sokan fikázák, sokan dícsérik, má nemtok eligazodni! Ja és én 183 cm vagyok, és lehet , hogy kicsit kicsi lenne, bár amint láttam Z3 se egykisember!
akkor átbasztak...
egyik helyrol vedd el h atvagni mind1 meikrol mert ugy is ertelmes :P
vaa geci en is ertelmesen leirtam :D