Láttam a videódat ATTAPATTA .bár úgynéztem a ruhaszáritón lógó gatyók kicsit bezavartak . a rutinvizsgára meg vidd el a videót és nemis kell vizsgáznod tuti nyerő
Láttam a videódat ATTAPATTA nagyon zsír .bár úgynéztem a ruhaszáritón lógó gatyók kicsit bezavartak . Szerintem a rutinvizsgára vidd el a videót és nem is kell vizsgáznod tuti nyerő
halika! Amugy én már próbálgattam a mad max kört... már a Fél Mad Max sikerült Füstöl ám a gumi, csak nem akarom elkoptatni mert a kismotor még nem igen arra való de ha már megtanulta az ember egyszer csak meglehet Amugy szia Tomi.. TomcatR1 a báttyuskám
hát kb félgáztól kezd megcsúszni, hát elég sokan lefullasztják és behúzott kuplungal akarják berugni aztán csodálkoznak ha nem indul meg túl könnyű rugni
bocsi de nemtudom hogykel msnezni mert nekem nincs .A lányomnak van de az az ő bulija .AzTrader hirdetőujságnak van egy Sport Hobbi Terepjáró cimű hirdetési hetilapja. vagy a www.trader.hu-n tudod megkeresni. motorok cim alatt 2006os TZR 3500km 475.000-péz kék ott van most kerestzem rá remélem segírtetem
Atta!Lásd be sokkal egyszerűbb kimásolni az adatlapot mint megnevezni a tulajdonosát
off: hnap rutin vizsga szorítsatok