Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Láttam a videódat ATTAPATTA .bár úgynéztem a ruhaszáritón lógó gatyók kicsit bezavartak . a rutinvizsgára meg vidd el a videót és nemis kell vizsgáznod tuti nyerő
Hehe Nem ugy értem... TomcatR1 téll a báttyuskám De nagy szerencsém van
Láttam a videódat ATTAPATTA nagyon zsír .bár úgynéztem a ruhaszáritón lógó gatyók kicsit bezavartak . Szerintem a rutinvizsgára vidd el a videót és nem is kell vizsgáznod tuti nyerő
Hát lehet A TZR-esek mér nem laknak Szegeden ? Lehetne kicsit nekünk is feltűnősködni
lehagyta a szmájlikat
a motorja meg az én motorom báttyuskája madi!Akkor mi szegről-végről rokonok vagyunk?
halika! Amugy én már próbálgattam a mad max kört... már a Fél Mad Max sikerült Füstöl ám a gumi, csak nem akarom elkoptatni mert a kismotor még nem igen arra való de ha már megtanulta az ember egyszer csak meglehet Amugy szia Tomi.. TomcatR1 a báttyuskám
hát kb félgáztól kezd megcsúszni, hát elég sokan lefullasztják és behúzott kuplungal akarják berugni aztán csodálkoznak ha nem indul meg túl könnyű rugni
Legalább nemfullad le elinduláskor
*vmi
van benne vami
azzal az etzvel nemigen enyhén csúszik a kuplung kössz
szorítunk!
Atta!Lásd be sokkal egyszerűbb kimásolni az adatlapot mint megnevezni a tulajdonosát
Hajrá oszt füstöljön az a gumi a vizsga után
jah:) na mindjárt jön és a mi adatlapunkat is kimásolja hozzászólásnak

off: hnap rutin vizsga szorítsatok
Ja és mars50 töltsd ki az adatlapod
akkor szegény így jobb?
csóró?
csóró Z3 adatlapját hányszor akarod még ma kimásolni? ennyire tetszik? ott a válasz erre gomb!
bocsi de nemtudom hogykel msnezni mert nekem nincs .A lányomnak van de az az ő bulija .AzTrader hirdetőujságnak van egy Sport Hobbi Terepjáró cimű hirdetési hetilapja. vagy a www.trader.hu-n tudod megkeresni. motorok cim alatt 2006os TZR 3500km 475.000-péz kék ott van most kerestzem rá remélem segírtetem
szia de mégegyszer vegyél fel légyszi.
szia hol? vegyél fel msn-re légyszi. címeme: mars50@freemail.hu
A ma megjelent Haszon hOBBI sPORT tRADERBEN lÁTTAM EGY 2006-os TZRRRR-t .tán 460.000-pézért eladó