Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

6300
de az 125ös
FOJTÁSSAL.
egyébbként FOJTÁSSAL az is csak 40-50et megy
hotte mekkora ....... vagy robman itt szenvedett hogy kiszedték az új rsből a fojtást és 90et is alig megy
lol ne röhögjetek én is így indultam a 125ös tzrel
NEEEE te jó ég, ekkora lúzert és,hogy üröl a fejének ,még elindulni se tud te jó ééég.
Jah és nem rakatnak 1000-es motorba folytást ha lenne,és igazad van be lehet járatni foytás nélküli ,de én nem tudtam volna megállni ,hogy ne húzzam ,de az én vagyok:).
ya csak az folytással megy 90-et ez meg annélkül.na mind1 mert én úgyse fogok venni 06 os rs mert amikor meglessz a jogsim akkor is olyan 4-500000 FT-ba fog kerülni.úgyhogy tuti használtan veszem és régebbit.
én sem de írtam is
ezt a gyereket sztem egy simos is leveri hiaba van tzr-je
na jovan kuss es nevessetek :D
www.youtube.com/watch?v=Cj6lXj...
ez a motoros azert a kepeken feszit mit a kemeny ... buszke magara hogy ilyen ugyes :D
98as rs en meg fos 12es amugy nem fikázásnak szántam azt az elsöt
16os karbim van szóval elég pici
nah most jönnek a vérre menő viták , mindeki a saját vasát pártolja
mit közel sem gyári ??? 50ccm, igaz ma leszedtük a kipuff rendszert megnézni és egy gramm fúlytás nincs benne
meg sok függ pl. a fogaskerekeken , meg a fuvokákon is, minden beállítás kérdése, 50eseknél nincsenek nagy különbségek, jó persze ha nagyobb henger meg karburátor stb stb
ja a közel sem gyári ns1ddel megversz egy alig bejáratott motort
szét hullót na jó most kicsit szét szort állapotban van de idomok nélkül is tok gyorsulni
nem erősebb csak már szét hullót ezáltal könnyebb így nagyobb a LE/KG arány...
(na csak vicc tudjátok ám...)
öcsém, tudtam hogy erre fog ugrani pár ember, ezért is filoztam hogy irjam vagy ne
vagy 98as NS1
(amúgy fikázások érdekében igen gyorsultam tzr ellen és kikapott de attól még szép kis motorok szóval nem fika)
dehogynem találsz erősebbet 98as RS 50 az sokkal erősebb
jaja, ez a moci nem 1000res, és egyébként is 50esek közül nem fogsz sztem erősebbet találni. egyébként azt mondom hogy kell rá rakni kipuff rendszer és kész, utána meg akkor kell hozzá nyulni ha már fárad a moci.
Bazz mi a faszt vársz egy kb 8le motortól