NEEEE te jó ég, ekkora lúzert és,hogy üröl a fejének ,még elindulni se tud te jó ééég.
Jah és nem rakatnak 1000-es motorba folytást ha lenne,és igazad van be lehet járatni foytás nélküli ,de én nem tudtam volna megállni ,hogy ne húzzam ,de az én vagyok:).
ya csak az folytással megy 90-et ez meg annélkül.na mind1 mert én úgyse fogok venni 06 os rs mert amikor meglessz a jogsim akkor is olyan 4-500000 FT-ba fog kerülni.úgyhogy tuti használtan veszem és régebbit.
na jovan kuss es nevessetek :D www.youtube.com/watch?v=Cj6lXj...
ez a motoros azert a kepeken feszit mit a kemeny ... buszke magara hogy ilyen ugyes :D
meg sok függ pl. a fogaskerekeken , meg a fuvokákon is, minden beállítás kérdése, 50eseknél nincsenek nagy különbségek, jó persze ha nagyobb henger meg karburátor stb stb
jaja, ez a moci nem 1000res, és egyébként is 50esek közül nem fogsz sztem erősebbet találni. egyébként azt mondom hogy kell rá rakni kipuff rendszer és kész, utána meg akkor kell hozzá nyulni ha már fárad a moci.
egyébbként FOJTÁSSAL az is csak 40-50et megy
Jah és nem rakatnak 1000-es motorba folytást ha lenne,és igazad van be lehet járatni foytás nélküli ,de én nem tudtam volna megállni ,hogy ne húzzam ,de az én vagyok:).
www.youtube.com/watch?v=Cj6lXj...
ez a motoros azert a kepeken feszit mit a kemeny ... buszke magara hogy ilyen ugyes :D
(na csak vicc tudjátok ám...)
(amúgy fikázások érdekében igen gyorsultam tzr ellen és kikapott de attól még szép kis motorok szóval nem fika)