Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello Gergő!
Azt szeretném megkérdezni hogy hány wattos az első két izzód?Van-e különbség a gyárihoz képest és tud-e annyi áramot termelni a generátor!
Előre is köszi!
Viedó
Hajrá Sumi!!!!!!!!!!
gazdagéknál van pénz
2. TZR? Azé odabasztok rendesen
Hello!

Gratula Beci az uj tüzérhez.Zoli Bence mondta, hogy kerestél msn-ben.Bence msn-t nézed mert már írtam neked...
gondolom beszámítják az uj árába,vagy eladják valakinek,vagy beadják a yamaháának,és nem számítják be,vagy nemtom
Z3
Z2 itt vagy ?
Az igen, Grat az új TZR-hez
Gratulálok a második TZRhez és az elsővel mi lesz???
szín?kék?
majd lessz
kép?
fepi karsai aztmondta a biztositonak hogy 1.100.000-ert javitja meg es sztem ez nem eri meg neki ezert gazdasagi totalkar lesz
csa
fepi az az enyem volt de a biztosito fog fizetni ...
karsaitol mar elhoztunk egy uj tzr-t ... 20 km van benne tegnap ota ... faxa mi?
jaratom befele
kicsit santikalok meg ...
na újra itt megvolt a szecska avatás meg volt utána egy buli az jó volt kitettek magukért a 10.esek egyetlen dolog az volt ami zavart hogy nem tudok táncolni,de azt legalább nagyon nem így csak a "zúzós" számokra álltam be viszont ott nem tüntem bénának motor meg megfog utálni ha így folytatom nem baj remélem tudok menni idén
hát nem nagyon erösen ha fékezel és nem stopizni akarsz akkor is lekoppan????
Na ilyen kéne a tzr-re!
ésaz nemjó mi? :|
mi az h megroppan picit a váz

Coldf amugy a telód koppan le oankor
nekem is megroppan picit a váz de már néhányszor majdnem pofira estem
meg a múltkor kicsit több volt a nyomás a gumiban és nem tapadt úgy 50-nél próbáltam volna és elcsúszott az egész alig tudtam menteni
bazze en ezzel nem tudok orrkerekezni... erzem, hallom ha huzom az elso feket, vmi koppan :|
ja utána már nem lesz oan merev az anyag haver nsrét zuzta össze 1mm tert hajlott és azt mondták neki jobb ha nem nyul hozzá most elvan forditva benne a szár befele van hajolva szemmel nem lehet kivülröl látni és menet közbe se veszi észre
hát akkor te járj vissza1enesített telóval

mivelhogy a fútóművön múlik elég sok minden én nem spórolnék rajta

és sztem itt a topic-ba senki se (sztem)

meg ha már valami elgörbült, eltört az már nem lesz olyan mint volt!! SOHA !!!!

de 5letnek nem volt rossz (megsúgom )

amúgy nem kell megsértődni mert valaki jobban ért a motorokhoz mint TE
Ha már mindenki okoskodik, hát okoskodok én is. A teló szár ha jól láttam csak görbült és nem tört. Azt pedig ki lehet egyengetni (Haver tavasszal zúzott 1 SV-t villa görbült) 15 000 volt új szimeringekkel, meg munkadízzal.

Ha nemhiszed járj utána. Ja és neki is Nyíregyházán csinálta a srác és teljesen jó eddig 12 000 km-t ment azóta és semmi baja.

De ezt csak megsúgtam
háát én falba verném a fejem ha igy nézne ki a tzrem, szerintem ez elég gázul néz ki, jobbulást béci, az a baj hogy az autósok semmibe veszik szinte a motorosokat, bár a motorosok se szentek, téleg mennyivel mentél béci? jól megy a sportkipufogoval?