Bocs, de ezt nem értem...mért csak 112 km-t tudott belerakni...???
Ez az ok: "betegség miatt"?????
Amugy k...va jol néz ki de szerintem egy kicsit drága..
(ha kukacoskodni akarnék, akkor megkérdezném..hogy az nem horpadás a kipufogón...???)
Hmm.......
Amugy kössz a választ, de én nem feltétlenül a kinézete miatt néztem meg azt a motort.....
a haverod motorja egyértelműen gyönyörű.....ahogy az árai is az.....
680.000 Ft-ot semmiképp nem akarok kiadni....
de ha tudsz akkor segíthetsz nyugodtan.....max 500-550 ezer forintig...ok?
de még1szer kössz
Hello!
Csak meg szeretném kérdezni, hogy szerintetek megéri-e ez a motor: www.hasznaltauto.hu/kereso1.au...
Ha valamelyikötöknek van egy kis ideje az lécci kattintson rá...
Kössz
lol...ezek a videók...kész. miért nem aszfalton kaparsz ha már égeted a gumit? fékezni meg majd csak megtanulsz... amúgy bírtam volna ha nagyot zakóztál volna felállás közbe,mert nagyon "nehéz" mutatvány,de ti tzresek nagyon elvagytok szállva magatoktól
Hát szerintem is kurva szarok a videóji Bazdmeg mikor megláttam őket hogy mit csinál Tzr gumifüs: Na erre azt hittem hogy fütyölteti a gumit de nem fékez egyet nagyon kemény Én csak sajnálni tudom az ilyeket
Nem akarok egy Tzr tulajt se megbánti meg senkit se de ez nagyon gáz
Rsmaszi sztem tzr jobb ,jah és uanaz blokk ,meg szinte minden uagyanaz a tzr-ben és rs-ben.
Így eleve nem lehet nagy különbség,Mellesleg nekem egy-két srác aztmondta ,hogy jó csak hamar szétesik,jah és nekem tovább mér az órája ,2005-ben vettem,és valami kábelt elvágott a szerelő és így nincs benne for.szám folytás ,és tovább mér az óra amikor rárakom a gyújtást 188-at ír ki de annyit még nem sikerült elérnem vele .
Jah és én Baranyai vok ,pontosabban Pécsi.
DE figyu...
Mivvan összes videóját leszedtem...ha kell vegyél fel MSN-en aztán majd ott átküldöm...
Amugy jo kis videok lettek..GRATULA
(tszmstoti@freemail.hu)
Ez az ok: "betegség miatt"?????
Amugy k...va jol néz ki de szerintem egy kicsit drága..
(ha kukacoskodni akarnék, akkor megkérdezném..hogy az nem horpadás a kipufogón...???)