Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez az 55555555 00000000 00000000 00000000
5 0 0 0 0 0 0
55555555 0 0 0 0 0 0
5 0 0 0 0 0 0
5 0 0 0 0 0 0
55555555 00000000 00000000 00000000 o-ik hsz.
Javulást Beci.
Masem fogok tudni aludni aerra gondolok ,hgy egy tzr-esnek és egy tzr-nek baja lett
Hello!

Hát fejlődtem egy "keveset " de ez még nemjelenti azt hogy tudok mocizni mert attól hogy mociztam mittom án 500km-ert attól még nemtok mocizni.Azon a képen a 199. oldalon éppen letámasztom.ColDF majd szóljatok ha jöttök a ringre.Akkor te is jössz zoli!Szegeny Beci javulást neked!
beci elsö villa nem hajlott el? nekem nap mint nap vannak ien helyzeteim de 1,5éve nyomom forgalomba és nem volt még baj "kop kop kop"
Nekem is ugyan ez volt ....

Bekanyarodott előttem az autós én meg nekimentem ...
Csak én a hátulját kaptam el és én át is fordítottam az autót a tengelye körül ...

Képek vannak a motorról
Mi baja lett
neki mentem a kocsinak ... en az elejevel annak a kocinak az elso ajtonak asszem nemtom hogy estem de faj a labam meg kicsit a hatam de voltk protektoros kabat ....
auto volt nem busz de ja ... nem sok idom volt fekezni
Az Én balesetem is ugyan így volt

Elkaptad a Buszt telibe

Vagy ő jött neked oldalról
kep
tegnap elutottek a motor nagyrese sar lett nem en votlam a a hibas a bitosito fizet es remelem eladjuk a moccot es kapok egy ujat ...
faj a labam nem tok raalni
Kalocsai vagyok , de még mindig közelebb van kecskemét mint bp
Hittan?
A futással mi a bajod?
holnap Fizika...Hittan TZ...Föci doga kiosztás...Töri doga kiosztás...reggel 7:30ra kell menni...Tesin remélhetőleg NEM lesz futás...Infón?passz.lehet kiderülnek a vizsga eredmények
ja igen resistort is cibáld magaddal
ColdF: Jó már a géped? Mennyivel mész? Sikerült megcsinálniuk a szervízbe? Mivan veled? :) Megnézted h mennyi a vége? Hol nézted meg?
pontos név, link adatokhoz stb....
Asszem ő is kecskeméten lakik..TZRes... várjál csak Nem ismered A GERGŐT?????
egy kérdés:

kiaza Gergő? xD
lecskeméten lax?akkor mondom:
1.lépés:felveszel msnre maszlik1@msn.com
2.feljösz gergővel pestre
3.együtt kimegyünk a Hringre
hmm....
mikor megyunk pestre (nem tom mikor) hivlak, írok nektek, megyunk hungaroringre csak ugy mondom :DDDD

Na ez is alvós kép
jóformán egyszó?
Ádám?húú amikor regisztrált ide jó formán még megmaradni se tudott rajta .aztán már úgy megy neki hogy meg nem mondtam volna hogy nincs jogsija nagyon jól csinálja