Attol h van motorom meg h venni szertnék még nem feltétlen kéne tudnom! de eddig úgyvolt h rsem lessz azt naggyából tom h mi mi! De tzrt csütörtökön láttam először élőben! És nem ismerem! akkor honnan tudjam? Gondoltam azé van ez a sazr fórum h megkérdezze az aki nem tud valamit! de látom tévedtem!! itt kérdezni tilos!!!!!!! ha kérdezel leharapják (csak 1-2ember) a fejed meg lehülyéznek!! szal... Ennyit ér!
énnekem ugy volt,hogy kb 2005 oktoberben kezdtem motorozni,simsonon tanultam(scwarble)
aztán mentem vele párszor,alig birtam elindulni vele
aztán kb 2006 áprilisba elmentünk mocini apámmal az xt600 al,és akor vezettem énis
ezis nagy lépés volt
Nem úgy ülök át hogy még nem vezettem 1000-est.Már egy csomószor volt szerencsém menni vele pályán,de akko csak béreltünk mocit.Most meg is veszzük,de apa megy a legtöbbet rajta,de majd én is soxor!
Szjevusztok!Hááát igen a Chrysler 300C Hemije is vadállat,ilyen kocsija van a pannónia ring tuljadonosának,Gaál Alexandernek is.Tnap este náluk voltunk szüleimmel,és kaptam pancsi ringes pólót,matricákat és egy bögrét.Amúgy a házuk nem is hát,hanem palota Apukám naon jóba van vele,és jövőre miko meglesz az R1-esünk bármiko lemehetek pályázni.Má kurvára várom!!!!!!!!!!!!
Hát a LOL az a LOL de mindegy..Jó volt ma a MotoGP!!
Ma voltam gyorsuláson, itt volt tőlem nem messze (Taszáron).
Király volt.
itt van pár kép:
aztán mentem vele párszor,alig birtam elindulni vele
aztán kb 2006 áprilisba elmentünk mocini apámmal az xt600 al,és akor vezettem énis
ezis nagy lépés volt
Szerintem eléggé nagy ugrás lenne de te tod...