Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Béci búkósisakot hülyeségvenni én egyszer sisaknélkül indultam el itthonról,full bőrszerkó meg minden bukót meg bezártam a garázsba
szentem te azért lógsz itt egész nap mert mindenki kiutált a környezetedből siralmason vagytok srácok,vegyétek már észre...tzr vagy rs....gyorsuljunk nekünk SPEED motorunk van...lol segédmotorkerékpár
ott a pont
ennyierővel ha a járdán elesel akkor is eltörhet a gerinc oszlopod isazt nesze.
jah,van olyan kép...de ugyanúgy ott vannak rajtam a protektorok...ott van a térdemen,könyökömön stb...szóval ezt megint csak bebuktad.
Jó húzzál már inenn a büdös jó picsába ahol szertik h szidod őket.
mire is verem a mellem? ép rajtatok próbálok segíteni te pöcs....legalább olvasni meg értelmezni tanítottak volna meg....
xlzx kiTorlTed magadrol az a kepeT amikor rovidnadrag poloba ugraTsz dekar ...
egyebkenT en is fleveszek keszyu kabaToT minum de neha bukosisako is :D
épp ez h én nem törtem magam mert megvédtek a protektorok..... meg azért terepen kicsit többet lehet esni...
hát ti tudjátok én nem szólok bele meg nem akarok vitát de én mindíg bőrruhába megyek mostanában mert sajnos tudom mivel jár 1 esés még mondjuk az rs-el nem érintettem a földet mind a 2 térdkoptatómmal
Jó most arra vered a melled h te már ösze-visza törted magad hát sztem inkább égő h töröd magad.
aha csak alatt ott van a protektorok okoska....van bieffe meg cms bukóm...a bieffe 30 volt a cms meg 40...szóval azért nem grex....tudod vannak közép és felsőkategóriás sisakok is 1 márkán belül tódor...
ez hülyeség hogy így szeret...szentem nem jut el odáig a tudata hogy eltörhet vmije...hát nem tom...inkább a motoromat zúzzam szarrá mint hogy törjön vmim vagy esetleg lebénuljak 1 életre...
A cms bukódra vered magad nekem is olyan van sokkal jobb a grex nem hiába drágább az utolsó képen te is naon be vagy öltözve farmer meg melegítő felső hahaha
xlzx valaki így szeret motorozni és sztem neked kurvára nincs közöd beleszólni abba h ki miben motorozik
ma is voltam...jó volt ám csicska.
Te meg feszt buzulsz bazz nem veszed már magad észre mondtuk már 1szer h menyél ugratni az erdőbe.
te mit keresel itt,vágod? van 1 robogód baszki...
hát baszódjál már meg...ülj rá a motorodra és ellöklek. még lehet hogy eltörik a könyököd vagy a csuklód is... álló helyzetben,vágod?....Maszlik ne szemtelenkedj....
Bazz te megint meg jöttél fikázzni na húzzál inenn ha megint ezt csinálod.
mi a fasznak vegyen ruhát arra a pár alkalomra mikor kimennek a hring mögé?
wáhááááá...edző cipőben és melegítőben...jó mondjuk én is edző cipőben tolom,de nem sokáig...azért a melegítő gáz. meg a grex bukó...az mekkora tré,semmit nem véd...kiváncsi vagyok hogy mikor lesz pacsker ha nem nősz meg 1 hamar...
faxa mi is idemegyünk majd?
látom faszán leér a lábad:S
H.ring parkoló Tiger & Bence