szentem te azért lógsz itt egész nap mert mindenki kiutált a környezetedből siralmason vagytok srácok,vegyétek már észre...tzr vagy rs....gyorsuljunk nekünk SPEED motorunk van...lol segédmotorkerékpár
hát ti tudjátok én nem szólok bele meg nem akarok vitát de én mindíg bőrruhába megyek mostanában mert sajnos tudom mivel jár 1 esés még mondjuk az rs-el nem érintettem a földet mind a 2 térdkoptatómmal
aha csak alatt ott van a protektorok okoska....van bieffe meg cms bukóm...a bieffe 30 volt a cms meg 40...szóval azért nem grex....tudod vannak közép és felsőkategóriás sisakok is 1 márkán belül tódor...
ez hülyeség hogy így szeret...szentem nem jut el odáig a tudata hogy eltörhet vmije...hát nem tom...inkább a motoromat zúzzam szarrá mint hogy törjön vmim vagy esetleg lebénuljak 1 életre...
A cms bukódra vered magad nekem is olyan van sokkal jobb a grex nem hiába drágább az utolsó képen te is naon be vagy öltözve farmer meg melegítő felső hahaha
hát baszódjál már meg...ülj rá a motorodra és ellöklek. még lehet hogy eltörik a könyököd vagy a csuklód is... álló helyzetben,vágod?....Maszlik ne szemtelenkedj....
wáhááááá...edző cipőben és melegítőben...jó mondjuk én is edző cipőben tolom,de nem sokáig...azért a melegítő gáz. meg a grex bukó...az mekkora tré,semmit nem véd...kiváncsi vagyok hogy mikor lesz pacsker ha nem nősz meg 1 hamar...
egyebkenT en is fleveszek keszyu kabaToT minum de neha bukosisako is :D