Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hy!

Jó volt Bence ma a mocizás!Köszi!Igaz csak parkolóba meg a ring mögött de rohatt jó volt!!!Na rakok képet
L O L én mindenre képes vok mint tudjátok
kitudja
van amelyik 300ig mér mondjuk nem lesz szükséged annyira
az max 99is még nem, nekem legalábbis addig! :D (nem mentem annyival a kecskémmel csak ha basztattad az ujjaddal az érintkezőjét akkor mutatott! :D ) LOL!!!
nyomsz rá egy bike kilóméter órát és meg van oldva mutatja a sebbeséget
de z3 figyi már oké de msot kiadt ennyi kurva sok pénzt egy motorért akkor én elvárnám tölle hogy mutassa legalább a sebességet! a simson is mutatja!! 120ig !!! már amelyik van ami csak 80ig van ami 100ig de az cserélehtő......
jolvan jólvan csak szeretek kötözködni
Ezt nézzétek el nekem!!
te a suliban tanulsz matekot?mert a 6éves unokatesóm megérti hogy lehet fordulat alapján a sebesség után számolni!!+még az is egy módszer ha jönnek utánad autóval
De figy mondom h majdnem ugyanolyan gyorsulás nem egy rsv 1000et meg 1 gsxr 1000et hasonlítunk össze.
mert ki lehet következtetni hol áll a mutató sok ész kell hozzá
De Z3 sztem ő a gyorsulására gondol meg menetljesítmény meg iylesmi... és honna ntod h 95 a vége mikor 80ig mér a óra?
érdekes a tuning mentes rs 50nek is 95a végede biztos tök máshogy megy
Hát még nem eladó mert még lefestem a felniket meg rakok bele 1 zselés aksit mert most savas van benne ami már sikeresen kimart két gatyát amúgy 2001es polini vario olyan 180ezer körül lesz az ára.
Szeva Balko,mennyié adod el a gépet??
Én amikor megvettem májusba az f12őt én is azt mondtam h nem kell egyelőre több de már eladó mert kell egy sportmocc.
egygetértek
Csak most hiszed hogy olyan sokáig meglesz....
Hy!

Szerintem a tzr választása jó ötlet de viszont ha már kinőtted akkor vegyél mást ha van pénzed másikra.Mert érted minek tönyörögni egy 50 esel ha tudsz menni mittom én egy 125-ös vagy 250 esel.És ha nemadod el amikor kinőtted akkor gazdasági kár fog érni ezt hidd el!Hú de komoly voltam Egyébként nekem biztos meg lesz a Tzr-17-18 éves koromig
Hát jó de azért nincs köztük nagy külömbség nem gsxr 600 meg 1000es öszehasonlítás.
egyántalán nem biztos h ugyanugy mennek súlyuk is különbözik! kipufogó is más! áttétel! szal tuti nem ugyanugy
Jah te azé hitted hogy ott voltam,mer azt irtam a Gaáléknál voltunk apámékkal.De a Gaál szombathelyi,és nem voltam én nála a pancsi ringen.Érted?
david91:Nem aszontam hogy voltam,hanem majd megyek ringre!Majd beszélünk.
Szá