Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tiger en is beszeretnek lepni ma talan csianlok kepeket :)
Hy!

Jók a képek resistor!Az lenne a kérdésem Resistortól és eastitől hogy be akartok-e állni a Tzrclubba?
tettem fel új képeket :D
Nem értem:Dnem jó a vobnalzóm
vak vagy b+!most örülsz?
tess. Ez a két kedvenc képem...
amúgy neked milyen van??? tehetnél fel róla képet
... csak úgy mondtam, 4 és feles mondjuk nagynak számít de amúgy nemvok félig se vak... de nem kéne kötözködni.... legalábbis ne minden 2 szavamba
félig vak?
világos... nem hüye vagyok csak vak félig vak nameg vissza is tudok ám olvasni
az enyémi replicás , a hátulján van a szám. csak lekelett mérni
Sztem meg mind2-en enyémen egy szám sincs... ahhoz képest sokat számoltatok
Mivvan itt valamit qrvára elszámoltál!!! Nekem a 46-os matrica 20 cm hosszú meg 6.5 cm magas. Ebből a 4-es szám 9 cm.
a 7,5 oszd el kettővel de ha nem megy akkor találkozzunk pesten elviszlek egy jó matektanárhoz
mivvan en a 46-osbol csak a 4esnek vok kivancsi a meretire ...
ROHADT VIRUSOS A GEPEM!!!
Elfelejtettem vmit!Tök durva volt, ma rohoncon mociztam haverjaimmal.Nagyon ment a gép,senki se tutta velem tartani a tempót Van egy dna-s gyerek sportkipuffal megy neki 98-at.Kicsit szar...
Csaó
Szeva!Beci:A 46-os matricám hátul, 7.5 cm széles és 2.8 cm magas.
Csaó
msn-ed?
msnen keress meg segítek
Helló Z3! Az adatlapodon van egy kép ami folyamatosan változik olyat mivel lehet csinálni?
Hy!

Resistor kérlek küldj néhány képet a mocidról meg amikor rajta ülsz meg ilyenek!Ha beakarsz állni óa mcois bandába!Tzrclub És írd oda az igazi neved korod meg a lakhelyed mege gy tel.számot köszi csak ennyit akartam mondani és Gloom te is!!!Persze csak ha be akarzsz állni