Na HY! Kipróbáltam a módszert mégegyszer csak most fullon a maolm kanyarban és sikerült ezzel a módszerel is. Szóval nagy volt az öröm. CSak mikor kijöttem a kanyarból a rendőr mutogatott hogy most mit csinálok. Kicsit kínyilt a csípájuk
Chopi megadnad az msn cimed? mert ugyanolyan karbonba megkene csinalni xcsak ott ahol megrajzoltam a keretet mert z3 nem ugy csinalta :"( kepet megprobalok felrakni de lehet nem megy fel :(
Ismétlem külön a mocitokról meg úgy is küldjetek amikro melette vagy mentek vele vagy rajta ültök és azt is írjátok rá hogy hol laktok tudjátok pl:Veszprém.Meg a neveteket is!
Csá Tiger!
Nem tom meg tod-e nyitni a képeket az emilben,amit kütem,mert vmi óriás melléklettel kültem. Ha vmi hiba lép fel,irjál ide a fórumba és megpróbálom normálisan elküldeni.
Csaó
Tzr klubb megalakulni készül mint azt már mondtuk!Akiket most felsorolok azok küldjenek egy vagy több képet magukról amikro a mocin ülnek vagy mellette vagy áll mellette vagy ilyesmiket!Külön képeket amikor a moci egyedül van!Lehetőleg 1024*768 ast! Na mondom a neveket!És írjátok oda a vezeték illetve a keresztneveteket!Erre a címre küldjétek! e-mail:butiadam@freemail.hu
nevek:
Chopi
Z3
Motogp_46
Gloom
DjProf
Gergo
Mivvan
Ha be akartok lépni légyszíves tegyétek azt amit mondtam köszönjük: Chopi,Z3,Tiger
Akkor küld abban a képeket ha akarod
Ma lesztek szívesek elküldeni azokat a képeket meg a nevetek meg a lakhelyeteket légyszi mert akkor nemtudom megcsinálni az adatokat tehát ismétlem
Gloom
Gergo
David91
Z3
Chopi
motogp_46
Mivv an
DjProf
Akiket felsoroltam üldjáék el hogy
Lakhely:
Kor:
Név:
Mociról kép és egy olyan kép amikor a mocin üpltök vagy valami nem muszály ge yképet küldeni többet küldjetek
butiadam@freemail.hu
Siessünk hogy a mocis banda mnél előbb megalakuljon
chopi@citromail.hu
Ismétlem külön a mocitokról meg úgy is küldjetek amikro melette vagy mentek vele vagy rajta ültök és azt is írjátok rá hogy hol laktok tudjátok pl:Veszprém.Meg a neveteket is!
Már csinálom az adatokat
Nem tom meg tod-e nyitni a képeket az emilben,amit kütem,mert vmi óriás melléklettel kültem. Ha vmi hiba lép fel,irjál ide a fórumba és megpróbálom normálisan elküldeni.
Csaó
Tzr klubb megalakulni készül mint azt már mondtuk!Akiket most felsorolok azok küldjenek egy vagy több képet magukról amikro a mocin ülnek vagy mellette vagy áll mellette vagy ilyesmiket!Külön képeket amikor a moci egyedül van!Lehetőleg 1024*768 ast! Na mondom a neveket!És írjátok oda a vezeték illetve a keresztneveteket!Erre a címre küldjétek! e-mail:butiadam@freemail.hu
nevek:
Chopi
Z3
Motogp_46
Gloom
DjProf
Gergo
Mivvan
Ha be akartok lépni légyszíves tegyétek azt amit mondtam köszönjük: Chopi,Z3,Tiger
A honlap épülőben van