Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na itt vok, ha nem is írok de mindig olvasok
Az a baj de ettől függetlenül ők is beállhatnak
de hogy nem
Easti meg Gloom sose írnak a fórumba
Hy!

Akkor küld abban a képeket ha akarod
Hello Tiger! nekem csak olyan képein vannak amik nagyobbak 1024*768-nál és nem tudom átméretezni akkorára. elküldjem???
A lakcímhez csak helyiségnevet irjatok, telefonszámot NE. Telefonszámcsere mailban
ő is
és Easti?
Meg Beci is !
Hy!

Ma lesztek szívesek elküldeni azokat a képeket meg a nevetek meg a lakhelyeteket légyszi mert akkor nemtudom megcsinálni az adatokat tehát ismétlem

Gloom
Gergo
David91
Z3
Chopi
motogp_46
Mivv an
DjProf

Akiket felsoroltam üldjáék el hogy

Lakhely:
Kor:
Név:
Mociról kép és egy olyan kép amikor a mocin üpltök vagy valami nem muszály ge yképet küldeni többet küldjetek

butiadam@freemail.hu

Siessünk hogy a mocis banda mnél előbb megalakuljon
szerintem ez így elég vacakul hat de te tudod bécikém.
hogyan csiáltad a mozgoképet?
Tess,beci:remélm így jó
Beci az msn címem ott van az adtlapomon,de:
chopi@citromail.hu
Na HY! Kipróbáltam a módszert mégegyszer csak most fullon a maolm kanyarban és sikerült ezzel a módszerel is. Szóval nagy volt az öröm. CSak mikor kijöttem a kanyarból a rendőr mutogatott hogy most mit csinálok. Kicsit kínyilt a csípájuk
ciao!azt elmondaná nekem valaki h hogy kapjátok 1 kerékre a vasat???
Chopi megadnad az msn cimed? mert ugyanolyan karbonba megkene csinalni xcsak ott ahol megrajzoltam a keretet mert z3 nem ugy csinalta :"( kepet megprobalok felrakni de lehet nem megy fel :(
üdv
Ok!

Ismétlem külön a mocitokról meg úgy is küldjetek amikro melette vagy mentek vele vagy rajta ültök és azt is írjátok rá hogy hol laktok tudjátok pl:Veszprém.Meg a neveteket is!

Már csinálom az adatokat
Csá Tiger!
Nem tom meg tod-e nyitni a képeket az emilben,amit kütem,mert vmi óriás melléklettel kültem. Ha vmi hiba lép fel,irjál ide a fórumba és megpróbálom normálisan elküldeni.
Csaó
Én is belépek, majd holnap csinálok képeket (mocizni voltam)
És David91 is csinálja azt amit írtam ha beakar lépni!
Hy!

Tzr klubb megalakulni készül mint azt már mondtuk!Akiket most felsorolok azok küldjenek egy vagy több képet magukról amikro a mocin ülnek vagy mellette vagy áll mellette vagy ilyesmiket!Külön képeket amikor a moci egyedül van!Lehetőleg 1024*768 ast! Na mondom a neveket!És írjátok oda a vezeték illetve a keresztneveteket!Erre a címre küldjétek! e-mail:butiadam@freemail.hu
nevek:

Chopi
Z3
Motogp_46
Gloom
DjProf
Gergo
Mivvan

Ha be akartok lépni légyszíves tegyétek azt amit mondtam köszönjük: Chopi,Z3,Tiger

A honlap épülőben van