Ha megnézitek gp-ben is ellenkormányoznak ,és néha én is a tüzérrel,de csak akkor ha 80-al kanyarodok,mert kissebb tempónál egy ien kis erejű motorral ,ezt nm lehet megtenni, a könyvet is min.600-as sportmoccokhoz írták és azokba van erő,jah és még nincs kész az oldal ,nem is lesz vmi jó,de csinálhacc eggyet ha akarsz.
hát ti nem vagytok normálisak kipróbáltam ezt a módszert úgy 50el de majd nem taknyoltam. Inkább én akkor döntöm úgy a motrott ahogy a Gpben is szokták. Sokkal jobb.
AMikor mész egy egyenes úton és oda érsz majd mondjuk egy balos kanyarhoz, akkor ne döntsd semmere a gépet csak a kormányt fordítsd el jobbra, és láss csodát balra fog dőlni a motor
Én sem értem teljesen, de talán arra gondol hogy kanyarba leginkább döntesz a kormányt nem igen forditod, tehát jobra mész de a kormány egyenesen van ami jobb kanyarnál olyan mintha balra kormányoznál.....
De lehet faszságot mondok, én erre gondolok....
Mivann azt a szüleim is megakarták venni nekem névnapomra csak nemjött meg! Hol vetted meg azt a könyvet?Légyszi válaszolj mert nagyon megszeretném kapni azt a könyvet!
De lehet faszságot mondok, én erre gondolok....
Sztem az faszság hogy jobb kanyarba balra kormányzol, bal kanyarba jobbra
Hát akkor keresztbe megy az eleje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ezt magyarázza meg valaki
TZR után tökéletes
NEkem így jobban megy az egykerekezés..Ok itt megnézem azt a könyvet.Biztos eléggé jó!De előbb megkérdezem a szüleimet hogy megrendelhetem-e.
egy tanács:ülve egykerekezz
Mivann azt a szüleim is megakarták venni nekem névnapomra csak nemjött meg! Hol vetted meg azt a könyvet?Légyszi válaszolj mert nagyon megszeretném kapni azt a könyvet!