Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem meg rohatt jó ez a móccer,de nem 50nél,hanem olyan 90-100 körül szokott sikerülni nekem.És télleg sokkal jobban dől a moci!
kiskori tehetségem kezdete kor
nincs msn-em csak e-mail címem
nem hirtelen kell elforditani a kormány, próbáld meg pl. nagyobb körforgalomba ja és amikor nincs benne autó
Remélem nem baj ha ellopom a képeiteket
msned van?írjál már nekem lécci:D
Ha megnézitek gp-ben is ellenkormányoznak ,és néha én is a tüzérrel,de csak akkor ha 80-al kanyarodok,mert kissebb tempónál egy ien kis erejű motorral ,ezt nm lehet megtenni, a könyvet is min.600-as sportmoccokhoz írták és azokba van erő,jah és még nincs kész az oldal ,nem is lesz vmi jó,de csinálhacc eggyet ha akarsz.
hát ti nem vagytok normálisak kipróbáltam ezt a módszert úgy 50el de majd nem taknyoltam. Inkább én akkor döntöm úgy a motrott ahogy a Gpben is szokták. Sokkal jobb.
én
és valaki próbálta már ezt a TZResek közül???
én is ezt tudom. ezzel a módszerrel nem kell ledönteni a motort, hanem így hamarabb ,,lefekszik" a kanyarban
AMikor mész egy egyenes úton és oda érsz majd mondjuk egy balos kanyarhoz, akkor ne döntsd semmere a gépet csak a kormányt fordítsd el jobbra, és láss csodát balra fog dőlni a motor
Marcell haverom mondta hogy a motoGPben is így csinálják
Én sem értem teljesen, de talán arra gondol hogy kanyarba leginkább döntesz a kormányt nem igen forditod, tehát jobra mész de a kormány egyenesen van ami jobb kanyarnál olyan mintha balra kormányoznál.....
De lehet faszságot mondok, én erre gondolok....
Jó könyv a Motorozás Mesterfokon, de

Sztem az faszság hogy jobb kanyarba balra kormányzol, bal kanyarba jobbra

Hát akkor keresztbe megy az eleje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ezt magyarázza meg valaki
www.suzukimotor.hu/index.php?m...
TZR után tökéletes
Hy!

NEkem így jobban megy az egykerekezés..Ok itt megnézem azt a könyvet.Biztos eléggé jó!De előbb megkérdezem a szüleimet hogy megrendelhetem-e.
Nem tom,én is kölcsönbe kaptam...De megkérdem és majd megirom!!
fékolajat 2 évente kell cserélni. Amúgy tényleg tök jó a könyv.
tiger:
egy tanács:ülve egykerekezz
nekem is megvan a könyv,tökjó
Hy!

Mivann azt a szüleim is megakarták venni nekem névnapomra csak nemjött meg! Hol vetted meg azt a könyvet?Légyszi válaszolj mert nagyon megszeretném kapni azt a könyvet!
"Szerintetek az a nyikorgás,amiko behúzom a féket az csak bowden vagy fékolaj hiány?"
bowdenes a TZRlol