Hááát djprof,öreg moci nem vén moci Hááát ezek szerint nem sokat fejlődött a TZR majdnem 10 év alatt.Mer az enyém is fojtás nélkül 90-95-ös utazót tud.
tegnap este nagyon állat volt! kb 20an motoroztunk a városban. meg gyorsultunk is.
én megpróbáltam egy 100as NS-1el, egy ideig egymás melett mentünk, de utána lehagyott
de nem számítottam másra
kb 550km-t futott szinte új 15ezer szivatóval és fúvóka szettel együtt igaz újonan 14ezer de abba nincs benne a szivató ami 3000ft meg nincs benne a fúvóka szett ami 2500ft szal nyersz rajta.
Haverom kérte próbáljam meg eladni az SR-jét:
APRILIA SR 50 Di-Tech Eladó,(az újabb fajta, 2005-ös) naggyon jó állapotban, fojtás nélkül. Végsebessége: 90Km/h (tuning nélkül)Az első tulajdonostól! Ár: 550.000 Ft. Alkudni lehet!!!! 0630-411-3-441
550km van benne szint zsír új jár hozzá 1 polini szivató meg 1 fúvóka szett így 15ezer 14ezer újonan de nincs hozzá zsivató és fúvóka szett a szivató 3ezer a fúvóka szett 4ezer szerintem így megéri.
djprof:neked van valami tuning a gépeden??Mer sztem nincs,ha csak 2 lityát eszik... Az enyém akkor fogyasztott annyit,amiko még benn voltak a fojtások,de igy, fojtás nélkül,fogaskerék és fúvókacserével 4-4.2 litert kajál.De lehet a tiéd vmi csodagép
Adios
én megpróbáltam egy 100as NS-1el, egy ideig egymás melett mentünk, de utána lehagyott
de nem számítottam másra
lehet télleg csodagép , mert ebben sincs semmi fojtás (95 a vége)
a régi TZR is lehet jó (vagy még jobb is)
APRILIA SR 50 Di-Tech Eladó,(az újabb fajta, 2005-ös) naggyon jó állapotban, fojtás nélkül. Végsebessége: 90Km/h (tuning nélkül)Az első tulajdonostól! Ár: 550.000 Ft. Alkudni lehet!!!! 0630-411-3-441
Adios