Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tsa mar lattuk :D
1ebkent ti emlekeztek arra hogy volt ezelott nyaron hirdetve a superbike-be hogy tzr es dt gyorsulasi verseny ....
Nekem is ingyen csak a suzuki servizben.
Nekem ingyen megcsinálták
Nemrég montam hogy leváltásnál,és gödröknél csattog a láncom.Ma bevittem,aztá a szerelő monta hogy kurva laza.Aztá megfeszitette,most olyan mint rég Amúgy 970 Ft-ért húzta meg
1. számú tipp volt hogy a barátnőd
hát nagyon lehet érzeni! nekem 103at ment, most meg 115, de a lényeg a gyorsulás, kurva jól gyorsul ezzel a kipufogoval
Hello persze hogy lehet érezni még inkább lassab az alsó tartományba de ha eléri a 7000-et akkor nincs megállás nagyon jó!
fiuk akinek uj kipuffja van nem gyari annak joban gyorsul a motor? lehet valamennyit erezni?
Hello ha meg van nyúlva a lánc akkor csattog nekem is csattog!!!!!!
azért mert két személyel megy vele Mivvan!
Nem a lánctól van acsattanás,deez normális dolog,főleg nekem akkor csattan nagyot ,ha már egy jóideje állt(pl. télen) és levannak hülve a lamellák,és elösszőr teszem egyesbe, na akkor nagyot csattan.
Nekem sajnos kell már láncot cserélni.
nagy szar a gyári!!!!
De cserélek fogaskerekeket is.
Szeva!Dávid:nagyon női hangosm van??Mer amiko ma hivtál,akko bnőm vette fel,és épp mocin vittem,és ő beszélt veled...És aszontad neki:dávid akko jössz hnap? Ez van,szép női ahngom van,vgay bnőmnek férfias??!
Amúgy sztem az enyémet is meg kéne húzni,mer váltásnál mindig csattanik egy nagyot...Az a lánc miatt van,nem??Remélem nem más
hát nekem még egy éves a motorom (8000km van benne) és már igen csak kéne láncot cserélni
nekem sem volt problémám a láncal , igaz mivel egy évtizedes a motorom ezért cserélni kellett már rajta 1 szer .
A láncfeszítés nem nagy gond,nekem amúgy nem volt semmi bajom vele,miért?
Nekem 1szer meg kelett feszíteni
Sziasztok!
Volt már valakinek problémája a láncal?
"Magyarország,motorország,
Magyar égen,Magyar Isten,
Motorosnak párja nincsen."
Rángastok szépen azt a gázkart ,és balesetmentes közlekedést.
Hello Mivvan! Jössz akkor holnap a pancsi-ringre??? Te most Vonyarcról indulsz, mert akkor találkozhatnánk keszthelyen? olyan 8-9 felé.
Kössz srácok a válaszokat!
A lényeg ki is derült, nem eszik ez szinte semmit !
Bár az lenne az igazi, ha soha nem kéne tankolni, de akkor meg mijja fenének lenne a pénz ...
csa all
megerkeztem 1 het motor nelkul :(
nembaj ma delutan megjottem belevagtam 130 kmet a mociba :P
1920 km korulbel es 2,5 hete hasznalom :D
Lehet, de még 100%. de lehet hogy Mivvan is eljön.
Hello srácok!!!!
Sajnálattal közlöm veletek hogy nem tudok elmenni pénteken a pannonia ringre!!
MÁs programom akadt!
De ti még elmehetttek.Ezuton is sorry
Tehát akkor én részemről minden bizonnyal a pénteki pancsi ring ELMARAD!!!!
mégegyszer bocs ....
Ti mentek?
Lehet