Na már írtam egy kisebb regényt de lefagyott ez a szar ugyhogy inkább csak popntokba szedve írom le mit akartam:
-3hete nem ültem a TZRen (csak egyszer mikor zsedőékkel mentünk)
-hétvégén TZRrel voltam szentén,falunapon (oda-vissza 175km volt)
-fordulatszámmérő 2kmen keresztül nem akart mérni,megragadt,de már jó
-87,5kmet 1,5óra alatt tettem meg (Pomáz-BP-Vác-Balasagyarmat... )
-egyenesben,sík úton kb.90-95km/h-s sebességet értem el vele úgy hogy nem is hajoltam nagyon rá a tankra
sztem ez azon is múlik, h ésszel csinálod vagynem, mert 50 el is ellhete szálni ha nem vagy normális, csak az eszeden és az önkontrolodon múlik sztem.
Széles utat mindenkinek
azt nem is modntam hogy a rendorok nemn hittek el hogy a mocim 50es es feloraig e lampa leott alltunk amig megtallatak a blokkba a 49cmet :D egyebkent nem vettme eszre a rendort es szirenazva jott utanam :P megalltma mert piuros volt a lampa elkezdi: fiatalember maga szerint kinek szirenazunk??? - meghuzom a vallam - papirokat jogositvanyt - hany kopcentis a motor? - 50 - 3szor 50??? - 50!! - haver 500asa kisebb ... - vigyek kpmre ....- (gondolkoznak aztan kerdezik) adasveteli? - csak szamla van - adasveteli miert nincsen? hogyvetted a motrot es hol?? - nyiregy karsai apa vette ... - blokkba belevan utva hogy 50 mondom nincs ..(csak 49:D) - feloraig nezegettek mig megtalaltak benne hogy 49 :D
Augusztus 20-án reggel 7 órakor gyülekező majd motoros felvonulás (reggeli ébresztő) és utána 10 órai kezdetel YAMAHA bemutató. Gyülekező szín helye Kunszentmiklós a Református templommal szemben. ( Minden út ami Kunszentmiklós felé vezet oda vissz be )
ezért kell a gyakorlat motorra azért vettem én is törötten az enyémet, mert már elég korán megkapják a 14évesek (én se voltam több (15) mondjuk én 7éves korom óta motorozok) és semmi gyakorlat nélkül húzzák a gázt.
nekem 1 évig fojtás nélkül volt (65 volt a vége), 125re cserélésig meg még 2 vagy 3 évig meglessz(pénz miatt is).
nem árt senkinek se 1 kis + gyakorlat! (sztem) és a baleset is elkerülhetőbb
Mindenkinek jó motorozást és balesetmentes közlekedést!
csa :(
felborultak a mocimmal :D lejott a festek kicsit de arra rakok sztem karbon foliat mindaket oldalra akkor veszek egy gyari levonot azt nemtudjatok hol lehet venni? meg a hatuljan is kicsit lejott a festek oda kap egy rajtsazmot :"(
Bence. Most akkor kész van a motorodon a lánc?? A PS 2. Játékod elintézve. 2006-os a legújabb T.W.
Ha kész a mocid jelezz vissza, hétfőn elmehetnénk a cuccért. MGP Rossi papa iskolázott mindenkit a
16. edzésidő után Brnoban pályacsúcsót ért el 1.56... Leht, hogy összehozza az idén is a vb. címet.
Holnap lesz a futam, nézzétek. A mi mocink jól gyorsul, ki lehet jól húzatni (ésszel) de a vége csak 87.
Utazóban viszont kényelmesen megy 80-83-t. A két érték túl közel van egymáshoz, ezt nem értem
hát nekem már össze vissza kattog, ezt már nekem huzás nem segíti nagyon, azt mondták a lánc életttarama attol füg hogy használjuk a motort.
nah megyek, jövöhéten jövök, sziasztok
-3hete nem ültem a TZRen (csak egyszer mikor zsedőékkel mentünk)
-hétvégén TZRrel voltam szentén,falunapon (oda-vissza 175km volt)
-fordulatszámmérő 2kmen keresztül nem akart mérni,megragadt,de már jó
-87,5kmet 1,5óra alatt tettem meg (Pomáz-BP-Vác-Balasagyarmat... )
-egyenesben,sík úton kb.90-95km/h-s sebességet értem el vele úgy hogy nem is hajoltam nagyon rá a tankra
Széles utat mindenkinek
Augusztus 20-án reggel 7 órakor gyülekező majd motoros felvonulás (reggeli ébresztő) és utána 10 órai kezdetel YAMAHA bemutató. Gyülekező szín helye Kunszentmiklós a Református templommal szemben. ( Minden út ami Kunszentmiklós felé vezet oda vissz be )
hanem akinek odaadtam en hulye ...
nekem 1 évig fojtás nélkül volt (65 volt a vége), 125re cserélésig meg még 2 vagy 3 évig meglessz(pénz miatt is).
nem árt senkinek se 1 kis + gyakorlat! (sztem) és a baleset is elkerülhetőbb
Mindenkinek jó motorozást és balesetmentes közlekedést!
felborultak a mocimmal :D lejott a festek kicsit de arra rakok sztem karbon foliat mindaket oldalra akkor veszek egy gyari levonot azt nemtudjatok hol lehet venni? meg a hatuljan is kicsit lejott a festek oda kap egy rajtsazmot :"(
Ha kész a mocid jelezz vissza, hétfőn elmehetnénk a cuccért. MGP Rossi papa iskolázott mindenkit a
16. edzésidő után Brnoban pályacsúcsót ért el 1.56... Leht, hogy összehozza az idén is a vb. címet.
Holnap lesz a futam, nézzétek. A mi mocink jól gyorsul, ki lehet jól húzatni (ésszel) de a vége csak 87.
Utazóban viszont kényelmesen megy 80-83-t. A két érték túl közel van egymáshoz, ezt nem értem
nah megyek, jövöhéten jövök, sziasztok