Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintetek miko kell cserélni fékolajat?Szerintetek az a nyikorgás,amiko behúzom a féket az csak bowden vagy fékolaj hiány? Mindenkinek tudom ajánlani a Motorozás mesterfokon cimű könyvet!!!Rohatt sok mindent rosszul csináltam,most meg sokkal jobban tudok dönteni,fékezni is stb.SZAL CSAK TANULNI LEHET BELŐLE!!!!!!!
Csaó
Hy!

Resistor talán olvasd el mit írtam és mit írt z3 és megtudod mien képről van szó! Fasza lenne ha megalakulna!
Na sziasztok! Újra itthon vagyok... Mivan a honlappal chopi? +csináltad? Nekem ez a hét tuti nem jó (ha még kell) Egész héten Pesten dolgozok :S tyűűűű mekkora vihar volt... Az azért durva mennyi fa meg tábla meg kábel van a földön... Na mind1... milyen kép? Hova?
igen és 1024*768asat küldjetek de lehet 640*480as is az azért lenne jobb mert kisebb lenne a mérete.szavazzuk meg:D
És ne 1082 x 1024 eset hanem 1024 x 768 ast küldjetek!
Hy!

Z3-al megbeszéltem ezt a képes dolgot!Mindenki akinek Tzr-je van csak olyan képet küldjön amikor a tzr en ül,vagy melette ál.Vagy valami ilyesmi!Tzr banda alapítás megkezdődik
fenébe pill megpróbálom máshogy
Sziasztok!!!!Kéretik minden TZRs kolléga ( )rakjon fela motorjáról egy vagy több képet 1280*1024es felbontásba (painttal tudtok méretezni) és írja ráa nevét.azt a nevét amivel itt regisztrálva van!!!valami ilyesmire gondoltam: /beérkezett fájlok mappából szemezgettem /
Hello Chopi van képed a tzredről!Rakj fel egyet légyszi!
Köszi
elmész te a
kössz szép az elismeréseket
sztem z3 karbonja tul világos
gratula
Jah és nem alap,mer van benn nagyobb fúvóka meg fogaskereket is cseréltek.De lehet ez is alapnak számit.
Ketten vagyunk 96 kiló,és lejtőn mentünk,de minimális volt
grat
Gratula
végre megvan mindkét(a1,b)
kategóriából a jogosítványom ahhhh ezaaazzz
sportkipuff satöbbi
Mivan, hány kiló vagy az u.tesóddal együtt??Alap TZR 50 két személlyel 104 Lejtőn hátszéllel
Becikém itt van a carbon matrica
Szevasztok!Ma vittem uncsitesóm ausztriába,és kettőnk alatt ment a gép 104-et!!Naon odavágott!!!
Kékfénymentes mocizást...Csaó
nem húzza? látom nem értesz
Sztem érthető ,vagy nem húzza tehát megse mozdítja, vagy nyitva:full gáz,SZTEM tehát csak nyélen közlekedik .SZTEM