Szerintetek miko kell cserélni fékolajat?Szerintetek az a nyikorgás,amiko behúzom a féket az csak bowden vagy fékolaj hiány? Mindenkinek tudom ajánlani a Motorozás mesterfokon cimű könyvet!!!Rohatt sok mindent rosszul csináltam,most meg sokkal jobban tudok dönteni,fékezni is stb.SZAL CSAK TANULNI LEHET BELŐLE!!!!!!!
Csaó
Na sziasztok! Újra itthon vagyok... Mivan a honlappal chopi? +csináltad? Nekem ez a hét tuti nem jó (ha még kell) Egész héten Pesten dolgozok :S tyűűűű mekkora vihar volt... Az azért durva mennyi fa meg tábla meg kábel van a földön... Na mind1... milyen kép? Hova?
Z3-al megbeszéltem ezt a képes dolgot!Mindenki akinek Tzr-je van csak olyan képet küldjön amikor a tzr en ül,vagy melette ál.Vagy valami ilyesmi!Tzr banda alapítás megkezdődik
Sziasztok!!!!Kéretik minden TZRs kolléga ( )rakjon fela motorjáról egy vagy több képet 1280*1024es felbontásba (painttal tudtok méretezni) és írja ráa nevét.azt a nevét amivel itt regisztrálva van!!!valami ilyesmire gondoltam: /beérkezett fájlok mappából szemezgettem /
Csaó