Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én telitankkal ami 13.8 litert jelent,310-en valamennyi km-t...Na számold ki az mennyi
Bocs, liter/km akart lenni!
Heló!
Ha van valakinek kedve és ideje, akkor mérje már meg, hogy mennyit fogyaszt liter9km pontosan, oké?
Előre is kössz!
(Egyébként a Tzr-ről van szó )
nekem azt mondták hogy a benzincsap nemzár rendesen, ha olyan sok van benne
Emléxel Dávid:a pancsi ringen montad hogy folyik a benzin ha teletankolod...Na én ma vettem észre hogy nekem is.A szervizbe aszonták hogy van benn egy benzintulfolyó,és azon megy ki.De ez nem gond,csak ne tankoljuk tele,mer akko hiába fizetünk.Dugjuk bele a töltőnpisztolyt,és amikor először kattanik vegyük ki,és ne tegyünk bele többet.
én elhiszen hogy meleg... a szervízbe is mondták hogy ezeknek a kipufogóknak semmi szigetelése sincs
Szevvasztok!
Felhivom mindenki figyelmét hogy a kipufogóval vigyázzon,mer kurva forró!!!Bnőm ma nagyon elégette a lábát Semmi hűtése sincsen...Szal VIGYÁZAT!!!!!
david92
neked edig mien mocijaid voltak?és a mostani tzr en mien tuning van?
én 2600ftért vettem 1liter MOTOREX villa olajat, és azért kéne bele mert nagyon puha a teló, valszeg kevés van benne vagy nem tom, de a szimering nem nyomja.
a telóba nem tudom mikor kell cserélni olajat. mindegyik féknél is kell lennie min. max. feliratok. szerintem a telójába még sokára kell olaj. az árakat nemtom de olyan 3000-5000 Ft lehet kb.
Az egykerekezésről meg annyit:sztem aki mer az tud a tzr-rel is egykerekezni,mert KÉPES rá.david91 a tanú rá,hogy nagy gázzal és gyors kuplungolással nekem is kiáll egykerékre,de csak egy pillanatra,mer utána elengedem,mer nem merek tovább menni vele,mer NAGYON FÉLTEM.De akinek van rá pénze,és tud venni gyári idomokat,az CSAK CSINÁLJA.
Hellósztok!Rég voltam itt,de van rá magyarázatom Bnőmmel voltam Vonyarcon és ott sajna nincs net De volt más
Amúgy miko kell a telójába olajat cserélni??És ti hogyan látjátok hogy az első fékbe miko kell újra olaj??Mer a hátsó az látszik,de az elsőnél látom azt a MIN és MAX jelzést,de azt hogy mennyi olaj van benn azt nem...És egyáltalán a telójába milyen olaj kell??És mennyibe kerül a telóba és a fékbe az olaj?
Bocs a sok kérdésért,a válaszokat előre is köszönöm.
Csaó
Hi!

Vki nem tudná megmondani hogy mennyi olajat kell a TZR telójába tölteni?(93 TZR, de 97-98ig is ugyanolyan a teló asszem)

előre is THX!
raul itt laksz hozzám közel.
Én Kunszentmiklóson lakom
Jah csak az könnyebb röviddebb és kissebb kerkű
a diom is csak 50es mégis addig kerekezek vele néha míg meg nem unom
én dabason lakom!!amúgy nekem az Istenért nem áll kerékre illetve kiáll csak elfogy az ereje és visszaesik!!hiába ez csak egy 50-es!!
Sajna ez nem én vagyok , amúgy én is féltem. én sem csinálnák vele ilyeneket!!!
Hy!

Dávid én nem csinálnék ilyet a Tzr-rel mert egyrészt nekem ez túl drága játék másrészt meg nem is tudom mert félltem a kis tüzért De azért ügyes vagy
Mijjez a nagy pangá mindenki csak hereverő heverő v mi ,remélem h nem vagytok legalább motoroztok
Durvásak a képek david91,megyek is ezeket megtnulni
"][" 2 R
ja , vagy meglehet azt is csinálni hogy az r6 vázába tzr blokott raksz
ezek a mai kipufogók nahát...olyan hangjka van mint egy 600asnak hát nem csodálatos eza mai technika
, már csak egy kifogást kell találni amikor beindítod