Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem már intett vissza Goldwinges
sziasztok
50-essel sehol nem mehetsz többet 40-nél....

ha meg van A-s jogsid akkor se lehet 50-essel személyt vinni...
nem szólhat be a rendőr ha mondjuk 80 nal mész ha annyit engedélyez a tábla!! van egy szabály ami szerint annyival mehetsz amennyire a motorod önerelyéből képes!!mondjuk autóútra és autópályára így se hajthatsz rá!!!a gyártókat meg kötelezik arra hogy a motor önerejéből ne menjen többet 40 nél!!!
a 2 személlyel sincs gáz ha van A ra is jogsid!!
kihaltunk , mindenki most van táborba
én kinyomtatam a yamaha oldaláról az adatokat rola meg képet is aadok a rendőrnek , és ha ez mindig nem elég megmutatom neki hogy bele van irva a blokkba aszem hogy 49ccm, és az alvázszámot is meg lehet mutatni, csak nem tudom hogy miért minket kell szoptani amikor csomo olyan motor van ami 125ccmes és mégis 50esként használlják. szóval nem mindekt kéne szopatni. ha meg nagyon szívoznak akkor a megoldás nálam: hívom az ősöm és majd elintézi
Csá!

Azzal nem szopathat hogy nagymotor (mert nagy a burkolat rajta) miből gondolja hogy 125-ös?
Bizonyítsa be!

Minden rendőr tudja hogy az ötvenes az nem 45-tel meg(csak amíg bejáratós) Csak akkor van gond ha mérnek! De akkor nagy szarba vagy! Mer csak úgy ránézésre aztmondja hogy nem 40-nel jöttél?
Miből veszi? Tán beépített trafipax van a szemébe???

Az meg hogy 2 személes azzal az ég1adta világon nem szívózik. Van a motornak Európai típusbizonyítványa. Máshol lehet vinniutas, itthon nem. De nem fognak külön 1személyeset csinálni magyarországnak! Szal ebbe se köthet bele ha nem viszel utast!
De felénk még akkor sincs gáz ha viszel valakit, csak legyen mindkettőtökön sisak.

Na kb ennyi a véleményem erről!
Hu rég írtam de most soat írtam és ez egy pár napa elég
Csá!

Jah pontosan táborban van.Ne részletezzük hog mienben,ok?A hülye haverja rábeszéltea szüleit hogy ő is menjen el ahelyett hogy eljött volna hozzám és szórakoztunk volna!A rendőök finnyásak és van 3 ok amiért beszivathatnak

1,A rendőr azt hiszi hogy nagymotor de ha megmutatod azt a bevésett kis 49 ccm es feliatod az ok
2,de az már nem ok mivel kismotornak számít ezért 45 tellehetne vele menni tehát ha a rndőr megállít hogy 50 es akkor miért megyek vele 80 at?
3,meg azért hogy 2 embert lehet vele vinni de ezt a kresz tiltja tehát szopás van!!!

Vigyázzatok srácok!

Z3 te meg gyere má haza!
táborba van...13-án jön...
Fiúk, Z3 mal mi van? nem láttam már nagyon régóta
Csáó!nekem is van egy tzr-em!most 4.-ik hónapos!még a folytás benne van és nagyon jól gyorsul illetve megy!
ma=már
Nekem is volt ma ien a (nekem is eltört a kuplungkarom):1kuplungkar 5000 huf
Megvan véve és ott áll a polcon nem rakom fel mert így nekem sokkal kényelmesebb , sőt azon gondolkodtam faterommal ,h a másikat is levágom ,de inkább majd nézek kétujjas karokat.
nah csak hogy több hozzá szolsá legyen
ma eldölt a tzr kavicsos uton, letámasztottam és a támasztó vissza esett , és karcosak lettek a matricák eltört a kuplung kar és a váltom is elállitotodott , jövö héten visszük megcsináltatni szerencsére
Talán meghalt a fórum????????
helo!
A kipufogóban 2 folytás található egyik a hátsó dobban, a másik pedig a nagy dobban a könyök után.
De amúgy a motort az a kis csőis folytja, ami megy a hátsó dobba,mert lassan megy át benne a gáz.
De állítólag mondták nekem,hogy a hengernélis vagy a porlasztónális levan folytva. Én végülis a kipufogóból mindent kiszedtem. Remélem tudtam segíteni.
de használtba is természetesen nagyon jók vannak
hát ha van pénzed rá akkor midnenféle képpen újat.
Amiért a Harley-s nem int vissza:

1, Megszünik a motorra adott garancia, ha nem amerikai termék használójának int vissza
2, A vastag bőrruha, meg a rengeteg szegecs súlyától nem birja felemelni a kezét
3, Elvből nem köszön senkinek, aki már teljesen kifizette a motorját
4, Fél, hogy levibrál a kormány, ha elengedi
5, Tart attól, hogy a menetszél lefújja a legfrissebb tetoválásokat
6, Egy örökkévalóságig tart, amig az üdvözlés után ujra el tudja kapni a remegő, ugráló, vibráló kormányt.
7, Nem tudja megitélni, hogy a másik int, vagy csak a füléhez teszi a kezét
8, A másodlagos rezgések miatt a keze és a kormánymarkolat lakattal van összekötve
9, Most olvasta, hogy a Honda 60 százalék tulajdonrészt szerzett a Harley -ben
10, Az elözö Harley -a kényszerárverezése óta útál mindenkit, aki a kezét emeli.
11, fél, hogy vizes lesz a Rolex
12, közben ellophatják a bal kormányfelet
13, ellopták a bal kormányfelet és most a km órába kapaszkodik.
14, Az egész kormányt ellopták, és most épp egy rózsafüzért morzsol
15 mindkét kezére szüksége van, mert éppen most számolj a ki a következő havi törlesztőrészlet összegét
16, épp a légszűrőfedelet polirozza

Amiért a Gold Wing -es nem int vissza:

1, Mert az áll a használati utasitásban, hogy csak akkor szabad elengedni a kormányt, amikor a motor áll, a gyújtáskulcs el van forditva, és ki van kapcsolva a rádió is.
2, a műszerfalon nincs olyan gomb, hogy automatikus visszaintegetés
3, épp alszik
4, aggkori végelgyengülés folytán nem birja felemelni a kezét
5, a szériatartozék mobiltelefonon épp konferencia-kapcsolásban vesz részt a Bankjával, és a brókerral.
6, Anyukája megtiltotta, hogy idegeneknek is köszönjön
7, épp a karácsonyfaizzók megszámolásával van elfoglalva.
8, épp a CD gyüjteményét rendezgeti
9, az antenna elé emelt kéz zavarja a TV -t
10, épp a kávéskészletet rakja a mosogatóba
11, a köszönés után a gombok kapcsolók és emeltyűk között nem találja újra a kormányt
12, épp elemet cserél a szivritmusszabályzóba
13, épp a fedélzeti számitógépek teljes adatállományában keresi, hogy mi értelme van a szemből érkező motoros felemelt kezének.
14, mindig visszaint, csak a szélvédőtől, a keresőlámpától és a telefonfülkétől nem látszik a keze.

Mivvan gyre el holnap is!!!!!!!!! mentem 140-et a pályán belül az R6-al. kurva jól ment 4000 fölött
nekem 11-es volt a gyári! most meg 12-es van rajta! 14-es neked és így mennyit megy? 130?
Fasza volt pancsi ring!Királyat csapattunk Dáviddal,ahogy itt ismerik david91el
a tzr-ek a legjobbak
Csaó
a gyárija a tiednek hanyas volt nekem 13as a gyári most 14es van rajta