ahan! én is giannelliben gondolkoztam h azt kéne venni de még jó a top performnces is fasza! meg toppot tudnék 30.000-ért szerezni! jajj most hoztam haza a szervízből a moccomat és kurva jól megy a hangja az teljesen más! ja és 12-es fogaskerék van rajta fuvokát nem cseréltek és majdnem ugyanugy gyorsul! mentek a szervizesek 110-et vele! én még csak 100-at mert szakad az eső! ja és könnyebb lettem 1 jobb kormány véggel!
Hello
Nagyon jól megy a moci de csak 7000-fölött de akkor nagyon megindul!
Nem is tudom talán oylan!!!mint a powerszelep amikor kinyit teljesen.
Nagyon jól megy és nagy sulyfeleslegtől szabditotta meg a motort a gyári nagyon nehéz!
Akkor neked ez a motor kel!!!
Sztem vehetsz használtat is ,de próbáj ,jól karbantartott keves km-t futott sérülésmentes tzr-t szerezni.
Jó gurulást mindenkinek.
byez
szia, szerintem elég, apa 100kg fölött van és alatta is eléggé jól megy, és kényelmesen elfér rajta. ha nem a teljesitményre utazol akkor elég a motor. mert ugye ez 50es (nem azt mondom hogy nem megy jol csak hát más egy 100le-s valami ), kategoriájába az eggyik legjobb. városba bőven elég. utazó sebesség 80-85, esteleg 90. persze ez csak akkor van ha fogaskereket cserélsz meg nagyobb fuvokát raksz bele, és ha nem sajnálod a pénzt rá akkor egy jó kipufogo rendszer is mehet . igy 110-115km/ht megy a motor. egyébként ha fogaskerék meg fuvoka csere van akkor 103at mentem vele. alattad is vinni a 95km/h-t.
összefogalva szerintem jó motor és megfelene neked ha nem akarsz 200al menni
Így 31 éves fejjel szeretnék elkezdeni motorozni, de a meglévő B kat. jogsim mellé nem nagyon van kedvem megcsinálni az A-t.
Nagyon megtetszett a TZR 50-es. Mit gondoltok? Az én 80-an kilómmal és életkorommal elég lenne nekem ez a motor?
inkább találkozunk a pancsi ringen (neked is közelebbvan), ne dukánál mert arra felé rengeteg a cigány!!!!!!!!!!!!! gondolom ennek te se örülsz!!!!!!!!!! mondta apu hogy ha annyire tetszik nekik a motor leütnek és elviszik!!!!! sok erre felé az ilyen motor!!!!!! aztán a pancsi ring után oda megyünk ahová akarok!!!!!!!!!
Oks,jó lecc...Az a lényeg hogy DUKÁN talizzunk!!!!!Onnan úgy megyünk ahogy gondolod,én úccse vok egy nagy tájékozódó.Szal te majd mész elől Akk ha odaérek DUKÁRA majd küdök egy visszahivást kérő sms-t,mer nincs lé a telómon.
Akk hnap reggel!Addig is kékfénymentes mocizást mindenkinek!
Nem,elmek veled a pancsi ringre,ott nézegetünk stb. tesztelünk,nem tom még mit lehet ott csinálni.De az a lényeg hogy én olyan 5-fél 6 körül megyek haza szombathelyre,mer münk vonyarcra.
DAVID91:mehetünk hnap mindenképp,én szombathelyről elindulok 8:30-kor,sztem ott leszek 9-9.15 között.(ha 80-as átlagban megyek) Nem tom hol talizzunk,mer még nem voltam ott,de telefonon majd egyeztetünk ha odaértem. (06302697405 az enyém) És én visszafelé egyszerre mek szombathelyre vissza,nem duka felé mek,mer sietek vonyarcra. BOCSI!!!És remélem neked igy is jó...
fontos lenne
fontos
Nagyon jól megy a moci de csak 7000-fölött de akkor nagyon megindul!
Nem is tudom talán oylan!!!mint a powerszelep amikor kinyit teljesen.
Nagyon jól megy és nagy sulyfeleslegtől szabditotta meg a motort a gyári nagyon nehéz!
Sztem vehetsz használtat is ,de próbáj ,jól karbantartott keves km-t futott sérülésmentes tzr-t szerezni.
Jó gurulást mindenkinek.
byez
Igazából amiért kell, az hétvégére egy kicsit "kétkerekezni" , meg ismerkedni a motorozással.
Érdemes újat venni?
összefogalva szerintem jó motor és megfelene neked ha nem akarsz 200al menni
Így 31 éves fejjel szeretnék elkezdeni motorozni, de a meglévő B kat. jogsim mellé nem nagyon van kedvem megcsinálni az A-t.
Nagyon megtetszett a TZR 50-es. Mit gondoltok? Az én 80-an kilómmal és életkorommal elég lenne nekem ez a motor?
Üdv:
MF
Akk hnap reggel!Addig is kékfénymentes mocizást mindenkinek!