Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megmondom:PHOTOSHOP
ja meg most nézem a hasidom is tzr.
az ülés és farokidom tzr meg a lengővilla, a hátsó kerék r1 meg a kipufogó, az idom meg r6-sé meg a lámpa. kiváncsi lennék hogy tették be az r1-es kereket a tzr lengővillájába???
elég fura!! az ülés, a tank és a hátsó rész tzr, sztem a lámpa is, az idomra meg yzf van írva ,ha tzr 50 akkor nagyon király a kipuff, nagyon jól nézki
Az a1-es jogsival csak 125-ig mehetsz el!!Az r6-ot nem lehet lefojtani A1-re!!Azzal a suzukival is csak akkor mehetsz ha lefolytatod v megcsinálod 18 évesen a korlátozottat!!Az r6-tal esetleg úgy lehet menni h ha megvan a korlátozottad mert annál lentebb nem lehet folytani!!Amúgy is a rendőrök sem nézik jó szemmel azt ha egy 600-ast v egy 500-ast 125-ős jogsival vezetsz!! A tzr.hez a gyári tuning annyibóláll h kipufogórendszert cserélik,a blokkon is változtatnak tán 80-ast tesznek bele!
már megint nem tudok képet felrakni de etz megnézhetitek a www.bikepics.com/pictures/1141... oldalon
nme semmi ez a tzr50 vagy r1 netalán r6????
az enyémén csak optikai tuning van, csak ettől a fogaskeréktől megy ennyit a tied
és a tiédbe?
12-es fogaskerék és kész
TIGER
miért akarsz simót is?
nekem van egy de csak állatkodni hazsnálom kerekezni meg stb...
amúgy ilyen a gépem sztem gyönyörű
raul a tiedébe milyen tunigok vannak????
amúgy most egy hónaposan van benne 1943 km
a gyári 10-es! de a 6 lóerő azt megbírná jól hajtani sztem visszadobom rá azt! bár így csak 106 körül fog menni!
én az 1 napon belevágtam 238 km-t, második napon már 490 km-t. két nap múlva vitük 500-as szervízbe. a szerelő nem hitt a szemének: 2 nap alatt 500 km 40-45 km/h sebességel
Hy Raul!

Láttam egy fekete piros Tzr-ert a szalonban és nekem egy kicsit jobban tetszik mint a Rossi replica.A mienk2 hónapos és most an benne 1025 km.Jó sokat mocizol.De nekem majd el kell egy Simó is..
hello Mivvan! akoor mi lesz holnap megyünk, ha jó idő lesz???Dukán hol találkozunk??? adhatnál egy telefonszámot!!
és a gyári fogaskereke hanyas??
van egy 2006-os fekete tzr-em kb egy hónapos. 300km után kivették a folytást addig 56-ot ment ami siralmas ugy 4 nap alatt beletettem az 1000.-et persze csak úgy fél gázzal 80-nal. most nagyon jól megy 112km/h-t mentem vele annál többet egy gyári sztem nem fog menni... de aki azt hiszi hogy 1000 után sokkal jobban fog menni az téved az csak annyit jelent hogy a dugó megfelelően kicsiszolódott!az én gépem 6000 nél kezd el húzni nem tom neketek hogy van? de ezt sztem a 12-es első fogaskeréknek be lehet tudni! igaz utána szépen vágja a fordulatszámmérőt! de aki ment már egy 600-as gyorsaságival az tudja hogy a tzr szart sem ér ahhoz képest mind gyorsulásban minde erőben...én szeretnék az enyémre egy dynojet-et és egy sportdobot rakni és egy év mulva sztem váltok nagyobra!!
Hááát 4 alkalom az má télleg előrehaladás...Változás 2006
igazábol néha eljár vele ide oda
de már 4x voltam vele moccozni szóval fejlődik.
Én nem tudok olyan napot mondani,amiko nem ültem volna rá mióta megvan
Állítólag nincs rá ideje!De olyan nincs,legalábbis szerintem...Az olyan dolgokra amit igazán szeret az ember,tud időt szakitani! Ne értsétek félre nem bántani akarom őt,mer jófej meg minden csak...
húúú sokat motorozhat a gyerek
A motorozásra születni kell!!!És nincs olyan hogy nincs rá időm, vagy rossz az idő...Aki szeret motorozni az talál rá időt és az időjárás sem zavarja!Akinek pedig nincs hozzá érzéke vagy kedve,az mennyen sakkozni vagy szinkronúszni És ezt nem bántásból mondom!!!Csak felesleges motort vásárolni,ha NEM HASZNÁLJA az ember...