Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is szívesen mennék ,de pécstől kicsit nekem is messze van meg amit rsata is írt,így nekem kicsit gáz ,nálunk meg csak egy szaros kroszpálya van és most ,h indulni kartam evo-n ,beindult a reptér és evo sincs .
Hogy mé nincs itt egy kurva pálya,egyedül yamaha napon tok a feszíteni ,ha lesz egyáltalán.
lenne az 2 óra is simán mert ugyen egyhuzamban elég gáz lenne! és ezt oda vissza eljátszani! kb 15 liter csak a benya! meg még pályázni és kéne az is kb 3liter meg még a belépőt is fizesd!! kb 5500 ft benzinre meg még belépő és semmi pénzem nincs!
amikor elsősök voltunk általánosba akk feszítetünk így h ha pl:farolsz egyet a bmxel jaj de kemény vagy
skkor kb más fél óra
de megéri és egy élmény marad
na ezt nem értem
mi 1sőbe veszítetünk így kemény vagy ha ezt meg ez csinálod
ha 187el mennék állandóan akkor lennék ott egy óra alatt
áhh
jössz 125el akkor 1óra alatt lennt vagy
az cseppet sok
187km
útvonal tervezővel
hajdú bihar berettyóújfalu
hol laksz?
és nemtod véletlenül hány km tőlem??? mert h nem 100 az biztos
jah és megláttnád mit is tud a gép pályán és a te vezetésed
ata le a pályáig motrozzol egyet aztán pályázzol
ha kemény vagy le jössz
aham, én egyébként most nyomtatok ki egy tzres képet és adtaokat hogy ez 50es, hogy ha leáálitanak elkerüljem a hosszadadalmas vitákat
nem teszik (nem szeretek endurozni) a supermoto jobb, mert meg itt kurvára belekötnek az ilyen motorokba (ja meg ott egy napi jegy 10.000 Ft)
tőlem is messze van! pedig jó lenne egyet pályázni
miért nem dt50et kértél?
jó nektek, arrafelé vanminden pálya. itt csak egy rally meg supermoto és cross pályák vannak
majd megkérdem apát.
gergo gyere el úgy is itt laksz bács megyében
én megyek, jönn az extrema is, 2-Stroke meg a haverja meg sztem a Száguldozó is
de jó lehet, szívesen elmennék
hát én 100 hogy nem , nekem messze van. meg annyira még nem vagyok tájékozott,