Úgy hallottam jó idő lecc! Nekem se megy huzamosabban 90 fölé,de egy 80-85-ös utazót tudok. Keszthely nekem 105km,nem tom neked mennyi de az egy kcisit sok. Nincs vmi közelebbi mind2nknek?
Hello Mivvan!!! Én a pancsi ringre mennék. De csak úgy ha nem lesz rossz idő. Amúgy az én motorom csak 80-at megy!!! A találkozó úgy keszthely környéken???
hat en amiket kicsereltetek azokat el adom a yamahanak sztem mert foglalkoznak azzal is hogy m,egveszik es sztem ugyazert olcsobb lenen sztetek mennyiert vennek meg amiket kicserelek erre valaszoljatok saccperkb henger fotengely kipuff karbi ami 3000kmet ment
hm de vigyázz mert nagyon könnyen 125-ösnek nézik a kis TZR--t ésha 80-asod van meg dull tuning az 90-et 100-at utazóba lazán megy.... ésha elkapnak nem tudod visszarakni az 50-eshengert
ha nem is 5 ev de sokaig ezt kell nyuvnom es elvileg ezzel a tuiningal a 125-oskkel versenyezne
80as hengerhez lehet szervalni powert? menyi egy olyan kb? :D
hááát lehet én se teszem le,mégpedig ezé:sztem nincs egy normális,szép,jó motor 125-be...Ami új,mer használtat nem veszek,nem tudhatom mit csináltak vele vagy mit nem.Szal ha 16 lecek,lehet inkább felmek pestre,és leteszem ott az autóra,és majd 18 évesen veszek egy nagyobb gixert
bár szívem szerint megmarad...aztán később meglátjuk, én még imádom
jóéjt
80as hengerhez lehet szervalni powert? menyi egy olyan kb? :D