Nálunk mindig este esik mostanában, max csöpög nap közbe, nálunk is van felhő rendesen de nem fog esni, ez pont olyan idő mikor lehet motorozni. Nics tul meleg se hideg.
Most viszem a mocimat szervizbe,tuggyátok önindító miatt...Akko szerintetek nyugottan szólhatok a forulatszámmérő akadozása miatt is??Szal azt is kicserélik garanciálisan...???
Jóreggelt!Háát úgy néz ki,nem münk pancsi ringre,mi david?? De mi számit majd rossz időnek:szerintem egyedül az,ha ZUHOG az eső. Ha borús az ég,vagy néha csepereg,attól még lehet menni,nem?
Amúgy én má mentem egyenes úton 96-ot a moccal,de az 1000-es szerviznél cseréltek fúvókát meg fogaskereket is...
david azert megy neked csak 90-et mert szerviznel biztos volt fuvoka csere de lehet hogy lanckerke csere nem volt ... nekem 80-85-ot megy de nekem egyik sem volt sztem azert
gyere el ide a környékre, itt 0,6-07 km lejtő, anyám gyári Aeroxával (egyesen útón végsebessége 90), lejtőn mentem vele 115-öt... ki is akad az órája... előző motorommal meg 105-öt (max végsebesség 90) jó az a lejtő
Amúgy én má mentem egyenes úton 96-ot a moccal,de az 1000-es szerviznél cseréltek fúvókát meg fogaskereket is...