Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nálunk mindig este esik mostanában, max csöpög nap közbe, nálunk is van felhő rendesen de nem fog esni, ez pont olyan idő mikor lehet motorozni. Nics tul meleg se hideg.
szakd aza eső, frankón megázól szervízbe menet, jövet.
Most viszem a mocimat szervizbe,tuggyátok önindító miatt...Akko szerintetek nyugottan szólhatok a forulatszámmérő akadozása miatt is??Szal azt is kicserélik garanciálisan...???
Jóreggelt!Háát úgy néz ki,nem münk pancsi ringre,mi david?? De mi számit majd rossz időnek:szerintem egyedül az,ha ZUHOG az eső. Ha borús az ég,vagy néha csepereg,attól még lehet menni,nem?
Amúgy én má mentem egyenes úton 96-ot a moccal,de az 1000-es szerviznél cseréltek fúvókát meg fogaskereket is...
david azert megy neked csak 90-et mert szerviznel biztos volt fuvoka csere de lehet hogy lanckerke csere nem volt ... nekem 80-85-ot megy de nekem egyik sem volt sztem azert
Mi olyan neveccséges kimondhatatlan nevű barátom?Nem meünk pályára vele
nem a pályára
mentek pringre? lol tzr50nel
Sztem én odaérek 9-10 körül Dukára
mi teli szoktunk (pancsi ringen ne tankoljál mert 400-450ft általában ) ja és mikor lenne az indulokb 10 óra???
Ti telitankoljátok a mocitokat?vagy csak mindig keveset?
jó hát
Hááát lehet,de azé nem hiszem...De jó idő esetén akko yoo neked DUKÁN?
jó van szerintem te még ott mész 120-130-at
Majd meglátjuk még mi lecc
nyirádtól úgy 7 km-re van de sajna a tzr kb 90-et megy nekem ... még ha mutatna is annyit...
Lehet majd hazakisérlek pancsi ring után,aztá akko majd kipróbizom
gyere el ide a környékre, itt 0,6-07 km lejtő, anyám gyári Aeroxával (egyesen útón végsebessége 90), lejtőn mentem vele 115-öt... ki is akad az órája... előző motorommal meg 105-öt (max végsebesség 90) jó az a lejtő
Meg gyorsultam egy 50-es Derbi X-Treme ellen,aztá az elején picit lehagyott,de 85-nél megállt neki,szal a seggemet nézte a végén
Ma mentem a mocival lejtőn 104-et
Hááát az se olcsó!
Nem szakatt le a feje szegénynek??
az utángyártott idom is kb 100.000-150.000 ft
ezzel egyerértek, nemrég volt quadteszt veszprémben az 12 éves gyerek ment 300-asal.
Nem szabad gyárit venni!!DRÁGA