féklámpa+irányjelző+duda+a számok olvashatóak legyenek mindenhol ha szigorúbb megtolja előre a motort és fékez eggyet hogy fog-e, itt csak ennyit néznek
külsöleg az majdnem 1ben van(db-ra megvan)pályások összel/télen rákattannak szerintem ...az hogy frsz-os az nagy elöny ...szerintem ha nem gáz(nagyon) a motorja megéri...(van service manualos oldal cimem ha kell)
részben igaz....de nézd máshogy...nem tucatmotorod van ha nagyon akarsz alkatrészt venni találsz....(ebay,kinti fan oldalakrol,ujat rendelni meg lehet a yamahabol...)
Na látod ezzel meg az a baj(250), hogy nincs alkatrész! A tiedről nem lehetne lecserélni a karbit, mondjuk a 25ösére(2DB) és akkor már fasza lenne, nem?
szerintem igen a 125/50 gáz lesz idövel biztos...a 250 ha nem tetszik találsz függöt rá aki megveszi....mint irtam már ritka motor,és nagyon megy+kezelhetö és a hangja nagyon szép ..ami baj nincs nagyon alkatrész(vadászni kell )+ha állandoan nyélen mész hamar kifexik....
köszi a fullgason még nem néztem, meg a motor.hun van egy full motorgenerálos zsír új gumikka l3 kilóba, már beszéltem a sráccal is 290be odaadná csak ahhoz még kéneegy 50-es aza baj...nah mind1 ez az én bajom!köszi szépen!
Nekem meg az van hogy végülis a 25ösömet ha odadom a 250S-ért akkor tök az enyém, friss műszaki ilyesmi. van vele meló dehát a tél az azért van ugye hogy kijavítsuk a hibákat. az 90es zenyém 95 ös
az odavan zenyém nemannyira. még assetom hogy mennek a 250esek. Holnap tudom csak kipróbálni. Jogsit meg jövőre mindenképp teszek le. Nagyobb motor meg mindenképp kell. Valami tanács esetleg?
Csátok
kezd virulni fejem
Ez a szerelő nagyon korekt.Mondtam hogy csak bérelni tudok teherautót,aztmonta akkkor hagyjam hétvégén lemegy utánfutóval leviszi a motor és belepróbálja.
Meg nem aztmonta nem tudom mikor lesz kész hanem azt a héten vagy készlesz vagy megoldjuk valahogy hogy készlegyen
az odavan zenyém nemannyira. még assetom hogy mennek a 250esek. Holnap tudom csak kipróbálni. Jogsit meg jövőre mindenképp teszek le. Nagyobb motor meg mindenképp kell. Valami tanács esetleg?
kezd virulni fejem
Ez a szerelő nagyon korekt.Mondtam hogy csak bérelni tudok teherautót,aztmonta akkkor hagyjam hétvégén lemegy utánfutóval leviszi a motor és belepróbálja.
Meg nem aztmonta nem tudom mikor lesz kész hanem azt a héten vagy készlesz vagy megoldjuk valahogy hogy készlegyen