Nemtom miaszart variálnak szívemszerint becseréltem volna egy 25re de mivel résztulaj vagyok úszok az árral. Viszont szép is lesz meg jóis és garantáltan ideteszem fel hirdetni.
Hja műszakin nézik továbbá az olajszintet, az első féknyereg festését, a csomagtér fedél hogy neme nyikorog, és ami fontos hogy a gumi recék között nemlehet kavics mert akkor még a zöldkártyát is levehetik a családi autótokról hiába a motort vitted. Ha valaki felénk téved 20perc alatt megcsináljuk a műszakiját KPMest és mehet tovább azzal a tempóval ahogy érkezett. Az eggyetlen feltétel: jó fékek.
Tolna megye, Szexárd. Eladó sorba kell kerülnie a Trézeremnek (125) aki tud rá pályát szoljon lécci
Én max lepukkanva vettem volna meg, úgy hogy ráfizetek a mostani vasamra, de így valószínűtlen.
(Mert pl. én az idomot 1000HUFból javítottam volna meg kb. , tükröt meg akár karbonból is csináltok...)
Rabo nekem pont van egy 125/50 es 200 környékén. Tzrr ottvannak lent a képek, 3-350 környékén lesz a 250es ára, jönnek hozzá az új idomok kap egy új fényt plexit ilyesmi, megjött hozzá a két új gumi is.
igen, meg van még, nem foglalkoztam a reklámjával különösebben. 375 lenne az irányára. Pöccre megy, én laza csak túrázásra használom, nincs agyon hajtva a moci, nagyon vigyázok rá. Télen fűtött garázsban van a helye.
Basszus mentem egy zsiguli motoros (1.2)-es suzuki bandit 2004el, Bár nekem nemtetszenek a túramotorok, de jövőre min kell egy Kawasaki 400, most csapattam először 230al és hát... elég felemelő érzés volt
áh....nem tudok a köszvény miatt...+a szemüvegemet kikéne már cserélni,ezek a fránya dioptriák kevesek már....csak az a szép zöd gyep,az maradt már nekem
te hát ugyanez van neked is ..csak a tied még gyárib állapotu....gondolom a karbiknál van gondod(nem nagyon vágom de nincs külön elektronika a hengerhez. ..)
Tolna megye, Szexárd. Eladó sorba kell kerülnie a Trézeremnek (125) aki tud rá pályát szoljon lécci
(Mert pl. én az idomot 1000HUFból javítottam volna meg kb. , tükröt meg akár karbonból is csináltok...)
igen, meg van még, nem foglalkoztam a reklámjával különösebben. 375 lenne az irányára. Pöccre megy, én laza csak túrázásra használom, nincs agyon hajtva a moci, nagyon vigyázok rá. Télen fűtött garázsban van a helye.
Nem 1 henger van benne, és 1 elektronika?
A TZR250esre tudnál egy irányárat mondani? Mert ha érdekel a 125/50esem(?), és beszámítod, akkor lehet, hogy összekotrok egy kis kp.-t.