Nekem ugyan brugókaros a gép, de szerintem az önindító sokat nyal el az akkuból, és a gyúlytásra már nam marad annyi, hervatag szikrával meg csak kéreti magát...
JEEEEEEEEEEEEE
Kösz chevy úgynéz ki az a gyerek odaadja a gyujtótekercset.Jó árba!
92 es moccból való,montam csinájjon képeket megnézzem jó e az enyémhez
Szerintetek stimmel?
Én még mindíg a sárvédőnél... otthagytam több mint 8 rongyot(mennyi sárvédőt vehettem volna ebből a bontóban? ) műgyantára szövetre meg vegyszerekre, de így már elég lessz egy fejidomra is...
Alakul a cucc, már van egy szép negatív sablonom, kell egy kis javítgatás neki, aztán kenhetem bele végre a sárvédőmet.
hja tempós 170 km után volt egy levezető 4kmes vaksötétben tologatás. Az arányokat nézve nemrossz :D holnap kiderítem miabaj. gyertya esetleg? milyen időközönként cserélitek? Lehet a benzin is de tartalékra sem indult... tulaj mondta kicsit furcsán viselkedik tartalékon de szerintem nem erre gondolt.
A gyári kipuff hogynézki a tzr-en? De gondolom ha azt lecseréljük akkor viszont jobbanmehet. És a kipuffban van folytás? Ha igen akkor hol? mármint a gyáriban .ha tudtok akkor képet mutassatok már
Pontos árat nem tudok, de nézd meg valamelyik honlapon(pl:arrow,raptor, stb) ők gyártanak hozzá! De nem igazán éri meg venni, csak a hanghatás lesz jobb, a teljesítményen nem igazán érződik!
Chevy!
Nekem asszem nem ilyen van hanem mintha kevesebb ilyen izé lenne benne,ja lól emléxem
enyémen asszem 4-4 volt meg mintha alul lett volna egy másik ami nagyoibb
szóval 8 volt benne
Kösz chevy úgynéz ki az a gyerek odaadja a gyujtótekercset.Jó árba!
92 es moccból való,montam csinájjon képeket megnézzem jó e az enyémhez
Szerintetek stimmel?
Szayerg elég fasza lett,jó polír a felület
Alakul a cucc, már van egy szép negatív sablonom, kell egy kis javítgatás neki, aztán kenhetem bele végre a sárvédőmet.
kössz hogy szólsz te vagy ittt az őrangyal
És olvastam nemrég itt a fórumon hogy powerpucolás.... ez mit takar?