Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem ugyan brugókaros a gép, de szerintem az önindító sokat nyal el az akkuból, és a gyúlytásra már nam marad annyi, hervatag szikrával meg csak kéreti magát...
Csá ugyan ez van velem is mindig ugy tolom be,az első indításnál
Chevy!

Nekem asszem nem ilyen van hanem mintha kevesebb ilyen izé lenne benne,ja lól emléxem
Hali! mértlehet az hogy gondol eggyet a gép és nemindul el önindítóval, viszont negyedet lökök a mocin és indul. ?
nem sajnálták töle
ahhhhh, meg sem tudom számolni!
nekem is is van pár db benne...
A nagyobb az a jeladó!
Ez egy fontos infó
enyémen asszem 4-4 volt meg mintha alul lett volna egy másik ami nagyoibb
szóval 8 volt benne
A TZR-ekben 2 fajta alaplap van! Az egyiken 4tekercs a másikon 8tekercs van! Szerintem a TDR-ekben is ugyanez a helyzet!
JEEEEEEEEEEEEE
Kösz chevy úgynéz ki az a gyerek odaadja a gyujtótekercset.Jó árba!
92 es moccból való,montam csinájjon képeket megnézzem jó e az enyémhez
Szerintetek stimmel?
Nekem 1 szezont kibír! NGK-t vegyél....
Tartalékon nekem se megy szerintem sziinte senkinek.
Szayerg elég fasza lett,jó polír a felület
Én még mindíg a sárvédőnél... otthagytam több mint 8 rongyot(mennyi sárvédőt vehettem volna ebből a bontóban? ) műgyantára szövetre meg vegyszerekre, de így már elég lessz egy fejidomra is...
Alakul a cucc, már van egy szép negatív sablonom, kell egy kis javítgatás neki, aztán kenhetem bele végre a sárvédőmet.
hja tempós 170 km után volt egy levezető 4kmes vaksötétben tologatás. Az arányokat nézve nemrossz :D holnap kiderítem miabaj. gyertya esetleg? milyen időközönként cserélitek? Lehet a benzin is de tartalékra sem indult... tulaj mondta kicsit furcsán viselkedik tartalékon de szerintem nem erre gondolt.
kösssz aszittem má aluttál megnézem
itt a sportmotoron (forumban)adás vétel csere bere
keresem hogy hova írhattam de eddig nem járok sikerrel
chevy ez a dt topic?mert csak a fórum listát adja be
kössz hogy szólsz te vagy ittt az őrangyal
Casper szép a volt RS50-ed sok sikert a TZR-hez
devius!!gyujtás tekercs ügyben nézz be ide hiányolnak..http://www.sportmotor.hu/motoros_forum/egyeb/?cmd =showtopic&id=41
A gyári kipuff hogynézki a tzr-en? De gondolom ha azt lecseréljük akkor viszont jobbanmehet. És a kipuffban van folytás? Ha igen akkor hol? mármint a gyáriban .ha tudtok akkor képet mutassatok már
sima csere az RSre
Pontos árat nem tudok, de nézd meg valamelyik honlapon(pl:arrow,raptor, stb) ők gyártanak hozzá! De nem igazán éri meg venni, csak a hanghatás lesz jobb, a teljesítményen nem igazán érződik!
Nemtudnátok véletlenül, hogy tzr 125-re egy sportkipuff mennyibe kerülhet?
És olvastam nemrég itt a fórumon hogy powerpucolás.... ez mit takar?
Grat a mocihoz! Mennyiért vetted? ......ismét bővült a klub !