Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali srácok kérek engedélyt belépni tegnap váltottunk Aprilia RS50ről 25/50 TZRre
A használt autón is fentvolt ez a moci, másik meg a volt gép.
Felhivtam volt 300 forint a kártyámon ,mármint a tdr blokkost
Németországba van aztmonta késöbb hívjam majd
Fasza majosházán semmi,lakihegy nem veszi fel, jánoshalma semmi
csak ezt kell megvennem de ha nempasszol akko bukta van
Hát most irtam smst holnap felhívom
Azé azt megkérdem de aztirta csak henger meg főtengó nincs
felhivtad 1általán?lehet hogy nincs+,nincs gyujtástekercs...stb
Enyém ott rohad a szerelőnél meg nemhiszem szétkapná az oldalát.Csak nem más reménykedek
nemhiszem hogy nagy különbség lenne kérdez rá a motor kodra...én bevállalnám,max van egy pár plusz cuccom(ha személyesen mész vidd a tied mintának..
És mivan ha nem egy évjárat,nem ám nem passzol,megvegyem ugy is ha más évjáratú?
csak nem módosítottak a gyujtótekercsen
Nem gondolkozok,ezen nem kell télleg
veszem meg a rákba holnap!
ok ok csak egyik képeden olyan volt mintha itt Csepelen lenne a 0ás mellett.
nem vok csepeli miért? amúgy hajdú biharba lakok
ha 15egyben az nem éri meg!? ne gondolkozzá rajta
ÉN HÁM HÚSZÉ(320e) ODAADOM A TDR em
Balko Te Csepeli vagy?
itt a helyes link : KATT IDE!
valami nem stimmel a linkel
Ehez mit szóltok haver ma akkarja megvenni:http://www.hasznaltmotor.hu/hasznaltmotor_vpage.jsp? id=40231
Ja chevy pont asszem tegnap néztem,de az nem csak egybe eladó?mindedj megkérdem kössz
devius alkatrész!!ezt láttad már.....http://www.kepesmotor.hu/motorblokk/i?p=5588&c=4102
nézd végig a motorinfo ujságot is(ne csak az alkatrészek között.)hivj fel 1-párat az ár miatt...
Holnap indul a bontóvadászat
ja nézd+a(ujságban) motorinfoban sokan bontanak...
lehet azt találni csak keresni kell...
Hi bazzd! Gyujtótekercset nem valószínű hogy találni fogsz, de legyen szerencséd! Ha nincs akkor a kecskeméti yamaha-nál keresd, "ez a legolcsóbb" márkaképviselet amit találtam!
jA VÁGOM
Nah ma lementem szerelőhöz mondom itt a vég megmondod mikor lesz kész vagy viszem adonyba
Benyögi most volt idelye megnézni pont szét volt kapva,(magamba felmerült a kérdés 2 hete honnan tutta hogy gyujtótekercs lesz,mindedj fogjuk rá tapasztalat)
Mondom és sikerült szerezni?Aztmonta ja újonan tud
---105 ezer---- Háümmmm mondom oké léccives 8 darabot rendelj ha ilyen olcso
Montam neki iknkáb keresek én egy rohatt tekercset a lakihegyi bontóba azt rég túllenék ezen a cécón.
Szánalom ez az egész