Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali srácok!
A képeken látható megmaradt összes 2rh cucc egyben most 10ezer magyar forintért vihető, de akár 10db horgas orrú Mátyással is lehet érte fizetni:D
ami a képen van az mind múködőképes cucc, nem sérültek, stb... nekem a helyet foglalják már csak, egyben nagyon megéri ennyiért.
szia
nekem van hengerem 10 ért de dugom nincs az 11 kb zsir uj tkrj
ha kell hivj fel 30 512 9874
2rh henger
Üdv
Még mindíg nincs 125 -ös 4FL vagy 250 -es 3xv Ekeidom eladó?
A régebbi típushoz 2rh hoz kellene !
Sziasztok !
Valakinek nincs véletlen egy hengere dugóval ?
Köszi!
megkéne ennek is nagyon!
a motorblokk bal oldalánál kell lenni a powermotornak bowdenek mennek bele.csekkold le hogy ha beindítod a motor és pörgeted mit csinál 7 e fölött.
sziasztok.az lenne a kérdésem hogy hol találhato a power és hogy lehet állitani mert olyan érzésem van mintha nem nyitna ,vagy ellehet annyira állitani hogy nem feltunő ha nyit?csajomnak van egy nsr-je és azt 7e körul mintha seggberugnák ugy elindul ,én ezt hiányolom.nemrég vettem és még nemigazán vágom a gépet.pls help!
Sziasztok,
Ma sikeresen elhagytam a hátsó lámpabúrámat, szóval szeretnék venni 1 épet occó pénzé! TZR 125R 4dl ről van szó!
Eladó akit érdekel írjon.Van még feszültségszabályzó,powermotor ,cdi.stb.....
Nekem van itt a számom hívj fel 06305883837
Üdv.
CDI elektronikát keresek....akinek van légyszi irjon...
Valakinek TZR-hez rezó? 3000Ft.Karbon végdobbal 5000Ft.
Épp ilyen dolgok miatt keverem én saját kezüleg az olajat.... Megkapja 1:30 ban azt cső... Kibír kb 500-600km et az 1 liter olaj, nem sajnálom tőle...
Sziasztok !
Valaki meg tudja nekem mondani, hogy mennyi km alatt kéne megenni a 2rh TZRnek egy liter olajat? Mert nekem több mint 3 ezer km t kibírt és még van benne kb 1,5 deci. Na most a szervizben azt mondtak dugó csere és minden finomsag. Mondom az mi 6 hónapja jatszottam ugyanezt mindennel 110e ért és 3000 km t raktam bele. Merthogy csíkos a dugó mivel hajtottam, modom bocsi ez nem volt hajva.. Lehet, hogy kevés olajat kap és ezért adja meg magat minden. ?
szia
a felni Tdr 125
a teló tzr 125
a keréktengely TZR 125 és a kerékagyban cserélni kellet a csapágakat emiatt de kb 1500 ft
a km óra hajtás is tdr é ez a bökkenője mert a felni fordítva megy bele igy az visszafelé hajt
(TZR en Jobb oldalon van a fék a TDR nek meg bal igy a felnit meg kell fordítani
a munka heger is TZR 4 dugós
a TZR sárvédőt feljebb kell emelni mert a TDR 18" os elől
kb ennyi
Szia "rg500"

Képeid között láttam, a TZR első telót TDR küllős felnivel. Írnál róla, hogy hogyan funkcionál? Tárcsa 320-as, fékmunkahenger TZR?

Én rd350ypvs-re tervezek hasonló futómű átalakítást.
06305883837 itt a számom.Hívj fel elmondok mindent.de felvettelek msn-re is :)
Hello! 50esként használod? Menyi lenne az ára?
Eladó sorba kerül a kis drágaság , gondos gazdáját várja :)

http://www.motor.hu/motor_vpag...
Ja és milyen blokk van benne?
Sziasztok!Tudnátok pár infót adni a 96-97 es 125ös TZR-ekről? PL:mennyit esznek 100on, honnan kapcsol a power, mik a szokásos bajaik,menyire megbízhatóak, mennyire van alkatrész ellátotság? STB...
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv:Norbert
Yamaha tzr 125-höz van egy pár eladó alkatrészem érdeklődni csorba_robert@freemail.hu
Ára mennyi lenne?