Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

olajtartály nincs az ürát meg csak komplettan adom
fénykép még nincs
okés
kellne még ha van olajtartály is és müszerfalnak a müanyagja órák nélkül! óratartó müanyagra gondoltam!
helló
vágd ki klingelitböl a tömitést vagy megteszi ha töitőanyagot teszel oda!
Segítsetek légyszi ! valakinek nincs egy ilyen légszűrője tzr 125 4FL-re?
Van valakinek 4dl re való kipufogó tömítés?
wössner dugórol van vkinek vmi tapasztalata?
4dl fejidom és nincs meg a hiányzó darab kb 10 cm hiányzik a plexi körüli résbül ami a tökör alatt van holnap lesz kép
4dl fejidom az?
a hiányzo darabok megvanak? csinálj már képet légyszives és akor lehet tehetnád is fel postára azonal
helló csinálj már rola képet légyszives!
találtam egy fejidomot a tökör alatti része le van törve ami a plexi körül van
kb 10 cm hiányzik belöle 5+posta
Ha magakasztva tovább hajtották korábban, a dugattyúról az alu oxid ledarálja a nicasilt.
értem ajna azugy nem jó de közi majd kereek tovább
Eladó a motorom ha valaki érdekel http://www.kepesmotor.hu/yamah...
a gyujtás vezérlésre gondoltam meg az indexrelére meg a fesszabájzóra meg az stb stb
csak csupasz kábel korbács
ezt nem értem milyen doboz r
4dl
azt szeretném megkérdezni töletek mivel senkinek nincs fejidomja hogy a fzr fejidom nem stilmel a 4 del re?
ha nem akor rálökök 1 futurát és kész!
ma szétszedtem a tzr 125 hengerét,mértünk benne 5-s kompressziót, ráfért a felújítás, a dugó a szívó és a kipufogó nyílás felől is erősen meg van marva, a Nikasilos hengerben is vannak az aljában elég szép karcok, kérdésem az, hogy az csak az alu ami a dugóról rajta maradt vagy abba bele is tudott marni ? elég vékony az a bevonat, a hónolással helyrejönne? vagy csak dugó gyűrű csere és megy amíg megy? vki vmi okosat mondjon, köszi
szia dobozok már nincsenek csak a kábel maga 5000 ft ha érdekel
rg500 kéne nekem egy komplet 4dl kábel köteg menyibe fájna ez nekem ha van
szerintem rg500nak van még, én már megszabadultam tőle...
szia, rendben, örülok neki, közben én azt anno el is felejtettem mondani hogy a tzr-nél 2 fajta világítás kapcsoló konzollal találkoztam eddig, nem tudom ilyen volt e a tiéd, de a csatik azok ugyanazok.
Üdv:Márk
meg jött a cuc oké minden nem jó billengyuzetem azért maradki néha egy betű
amugy közi zépen
van valakinek 4dl hez kábelkötege komplet menyiért
4DL-é nem jó rá, nem fér el, sportszűrő van rajta, de nem igazán tetszik, jobban örülnék egy gyárinak.. de sehol nem találni :(