Én kitaláltam közbe, hogy lenne jó, Te add el Bencikének a motorod és vedd meg az enyémet. Így neki is jó lesz, mert lesz önindítója, neked meg lesz berugód.
üdv! van egy TT 600 asom lenne egy olyan kérdésem hogy a berugot bele lehet e szerelni! mert öninditos ! joban örülnék ha ottlene a berugó is! ha belelehet tenni!
Eddig kb 300km-ert mentem az Fz1-el, megmondom őszintén utazóba a legkényelmesebb nekem 100-130 között. Nem hajtok, eddig talán 200volt a legtöbb vele. De ha kihúzatod kb 140nél kell a 2es és 8ezertől olyat tol, hogy hihetetlen. De majd megmutatom ha jó idő lesz.
Pedig kíváncsi lettem volna mit szólsz a hangjához, szerintem nagyon brutálisan szólt, ez is volt az egyik ok amiatt elment. Szerintem 1-1.5km-ről is hallották mikor elforgattam az xt-t.
Köszi.
Most varázsoltam fel rá, viszont nem indul az XT.
Valszeg a friss motor még szoros, s az akku gyenguszkodik.
Szinte sejtettem, hogy generál után kell egy akku is....
Szebben fogalmaznám, az arrow dob átalakul egy ilyenné.
De úgy néz ki, meghirdetem majd az xt-t is kicsit olcsóbban, mint eddig. Beneveznék egy olyan rendszámosra amit pár hónapja mutattál apródon 210ért. Sör az meg bármikor jöhet.
Az oldalsztender kapcsolóját nem szedted le véletlen?Ha az az áramkör nyitva van,vészleállítja magát.Olyan mintha menet közben lenyílna a sztender.Elveszi a szikrát.Ellenőrizd azt az áramkört is!Nézd ki a színeket,mert már nem rémlik,és a barna doboztól mérd a teljes vezetéket.
Ha jól emlékszem Nálam a vészleállító kábelét szét lehet húzni a lámpa mögött. Nézd végig a kábelt, aztán húzd szét és úgy próbáld beindítani. Ha úgy beindul akkor az a ludas.
ilyen röpsúlyos baszás
Berugúkar sem.
Csak önindító.....
simán megy 110el 4.ben
mondjuk 5.ben se sokkal gyorsabb
Most varázsoltam fel rá, viszont nem indul az XT.
Valszeg a friss motor még szoros, s az akku gyenguszkodik.
Szinte sejtettem, hogy generál után kell egy akku is....
De úgy néz ki, meghirdetem majd az xt-t is kicsit olcsóbban, mint eddig. Beneveznék egy olyan rendszámosra amit pár hónapja mutattál apródon 210ért. Sör az meg bármikor jöhet.
na de nem baj, majd elisszuk az árát
Köszönöm a kipufogót, a korrekt felvilágosítást, és a gyors postát!
Kicsit átalakítottam, mert szúrta a szemem.....
Before-After.....