Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neked meg Pénzed :D
Én kitaláltam közbe, hogy lenne jó, Te add el Bencikének a motorod és vedd meg az enyémet. Így neki is jó lesz, mert lesz önindítója, neked meg lesz berugód.
:D félek hogy ez erdö közepén lemerül vagy valami jolenne egy berugó is!:D
Én meg egy önindítónak örülnék... Cseréljünk blokkot
üdv! van egy TT 600 asom lenne egy olyan kérdésem hogy a berugot bele lehet e szerelni! mert öninditos ! joban örülnék ha ottlene a berugó is! ha belelehet tenni!
pedig van rajta az csattan amikor leállítod
ilyen röpsúlyos baszás
Ezen nincs.
Berugúkar sem.
Csak önindító.....
akkor ugyanolyan mint a dt80 az is 8000felé indult meg de nagyon
Eddig kb 300km-ert mentem az Fz1-el, megmondom őszintén utazóba a legkényelmesebb nekem 100-130 között. Nem hajtok, eddig talán 200volt a legtöbb vele. De ha kihúzatod kb 140nél kell a 2es és 8ezertől olyat tol, hogy hihetetlen. De majd megmutatom ha jó idő lesz.
feldobom a 40es hátsó lánckereket aztán hasítok mint a kilőtt nyíl
simán megy 110el 4.ben
mondjuk 5.ben se sokkal gyorsabb
Pedig kíváncsi lettem volna mit szólsz a hangjához, szerintem nagyon brutálisan szólt, ez is volt az egyik ok amiatt elment. Szerintem 1-1.5km-ről is hallották mikor elforgattam az xt-t.
ha gyengén tekeri azért nem indul mert nyit az automata deko
Mire utolérsz Erdélybe majd azt kamuzom, hogy én a murvás részt is megjártam már és tök gagyi volt...
Köszi.
Most varázsoltam fel rá, viszont nem indul az XT.
Valszeg a friss motor még szoros, s az akku gyenguszkodik.
Szinte sejtettem, hogy generál után kell egy akku is....
azért ez a murván csúszáskor nem nyújt megfelelő védelmet
Szebben fogalmaznám, az arrow dob átalakul egy ilyenné.
De úgy néz ki, meghirdetem majd az xt-t is kicsit olcsóbban, mint eddig. Beneveznék egy olyan rendszámosra amit pár hónapja mutattál apródon 210ért. Sör az meg bármikor jöhet.
eladtad a kipufogómat?
na de nem baj, majd elisszuk az árát
Szép lett. Grat hozzá.
Üdv!
Köszönöm a kipufogót, a korrekt felvilágosítást, és a gyors postát!
Kicsit átalakítottam, mert szúrta a szemem.....
Before-After.....
Üdv TT 600E s motorhoz keresek vázat ! Ha valaki tud valamit jeleze
Várjál!Marhaság.Bocs!Az csak akkor állít le,ha sebességbe rakod.
Az oldalsztender kapcsolóját nem szedted le véletlen?Ha az az áramkör nyitva van,vészleállítja magát.Olyan mintha menet közben lenyílna a sztender.Elveszi a szikrát.Ellenőrizd azt az áramkört is!Nézd ki a színeket,mert már nem rémlik,és a barna doboztól mérd a teljes vezetéket.
Én egyszer eltéptem a jelkábelt tudtomon kivűl:D csak pislogtam hogy mi van:D 2 perce még jó volt most meg nem :D de hamar rájöttem, hogy mi történt:D
Köszönöm a tippet remélem beválik.
Ha jól emlékszem Nálam a vészleállító kábelét szét lehet húzni a lámpa mögött. Nézd végig a kábelt, aztán húzd szét és úgy próbáld beindítani. Ha úgy beindul akkor az a ludas.