Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kiszakadt-szétszakadt......
pedig csak ruhanemű volt benne, meg egy kis kaja
max ilyen vékonyabb útszéli ágak-bogak értek hozzá
még jó hogy vittem magammal egy rakat gumipókot pluszba
Ez az oldaltáska? Ezzel meg mi történt?:D
nekem ezek az oldaltáskák(totál ez volt) 1 túrát sem bírtak
rongyosra szaggattam őket
http://www.alu-logic.eu/hu/ter...
Áh mi se száguldozunk. Jó lesz az a sátorban alvós nekem.
Vannak ilyen oldaltáskáim hozzá, csak sajnos nem lehet lezárni, úgy meg szar, hogy sehogy sem hagyhatod ott a motort 1-2órára, hogy ne pakolják ki ami benne van.
szidnátok rendesen a kezem ha csatlakoznék
olyan 120 körül mindig megállna.....
inkább csak erdély, de az is bokorbaszarós-sátorbanalvós kivitel
kecskeméten csinálnak sokféle aludobozt, bár nem tudom hogy mutatna a sporgépen
Biztos nem pesti.
Képzeld úgy néz ki, hogy nyáron Francia-Olasz-Svájci túrát fogunk menni 4 haverommal. Ha van kedved csatlakozhatsz.
Itinert folyamatosan írja egyik haverom, karácsony körülre lesz kész. Nekem is kellene dobozokat venni, givinek van nagyon jó csak drága. Erdély meg régi nagy vágyam, úgyhogy mehetünk ha jó idő lesz.
Az a baj olyan ritka ez a dob, hogy használtan alig lehet találni. Tudom ez nem azt jelenti, hogy csillagászati áron kell eladni, de ennyit szeretnék érte kapni, ha meg megmarad, akkor néha felrakom riogatni a szomszédokat.
tervezed már a túrát?
most alkudozok egy aludoboz szettre férjen jó sok cucc bele
Kérdésem arra írányult pesti e?
Kattints ott a müller electronics feliratra, aztán írj neki egy mailt, sajnos már nem emlékszem merre lakik.
szerintem a legideálisabb elvinni egy villamosság szerelőhöz
Mind1 rendes vagy de szerintem az lesz ha nem tudom megoldani a dolgot tavasszal el gurulok feléd és ott helyben kicseréljük,mert annyi a bajom,hogy nagyon fogy az aksiból a folyadék szerintem ez így a legg ideálisabb megoldás
Üdv.
Engem lehet érdekel, ha egy kicsit tudunk egyezkedni árban....
figyelj
csak hogy ne mond hogy genya vagyok
elküldöm neked a fesszabom, megnézed avval hogy tölt
aztán kiderül hogy tényleg az-e a hibás alkatrész
de
ha esetleg azt is kinyírod veszel egy gyárit helyette
nem tudom megítélni hogy kinyíródna-e ha más gebasz van, de jó eséllyel bírnia kellene neki
Meg természetesen eddig nem nagyon volt rá időm
Ezért kéne segíteni mert elektronikában nem vagyok otthon de hiába mert te messze vagy nekem tenere fórumon meg nem nagyon ismerek senkit
hát ha túltölt akkor valamit cserélni kell
mert ha keveset tölt akkor sok esetben a csatlakozók tisztítása is helyreteszi
Hol található ?
Túl tőlt
most neked nem tölt vagy túltölt?
15 alatt nemigen fogsz találni hozzávaló fesszabot
Kérdezd meg Tőle, nekem cdi-t csinált. Az első hibás volt, kicserélte egy újra ami tökéletesen működik.

Müller Electronics
Retek abban nem lehet, ha valaha rendes fékfolyadék volt benne, meg nem volt szétbarmolva.
Sziasztok
Kéne nekem egy feszültség szabályzó vagy ha valaki tud aki meg csinálja mert elektromosságban nem vagyok otthon ezért nem szeretnék neki állni