pl messzire menni nem annyira kényelmes mint egy nagyobb testű burkoltabb túraendúró
csapatni a patakban meg jobb egy könnyebb gép
sima földúton poroszkálni meg tökmindegy mi van alattad
Én nekem nagyon tetszik, álmom volt, jók a fékek, jók a teleszkópok, tartós motor. Amúgy hogy hogy mindenre jó, de nem jó semmire, ez alatt mit értett?
valahogy nem tudom el képzelni piros meg fehér az oké mert a gyári színei ugye ráadásul van mindegyik a garázsba :D de ez a kuplung dolog nagyon mozgatja a fantáziám milyen módon lehetne leszedni?
nem tudjátok megmondani hogy tudom leszedni a kuplung kosarat spéci szerszám és barmolás nélkül? :O (barmolás alatt a csavarhúzó befeszítésére gondolok...)
Én nem adom el soha,ahhoz eléggé megszerettem már
Egy Drz-t veszek majd mellé az is olyan gép amit agyoncsapni sem lehet ha megkap mindent,és valamivel "jobb" vele endurózni,bár az ülése elég kényelmetlen.
Hat meg 3 evig tuti hasznalni szeretnem aztan nagy motor jogsi melle meg valami supermotot de lehet akkor se eladom hanem ez melle valami rendszamos
Es nem annyiert adnam em ha megint be szarna mint amikor hibatlan igen meg csuszhat a 2t be is a kuplung de ott nincs akkora jelentosege az olajnak hajtomu olaj vagy atf olaj aztan jo szel de kicsit egyszerubb szerkezetek szereles szempontjabol is meg kicsit hianyzik is a porgetes :-D
Kopo es a lemez az egyutt volt 6000 es ha a kosaram is szar lenne az is van egy pot azt egy bontott blokkal egyutt vettem ha az olajra vagy kivancsi akkor 1700 forintert vettem literet megy 200 forintert egy olaj szurot havertol aki amugy kidobta volna xD plusz egyeb cserelendo dolgokkal egyutt jo sokat koltok most a kis vasra :-)
csapatni a patakban meg jobb egy könnyebb gép
sima földúton poroszkálni meg tökmindegy mi van alattad
hogy igazándiból mindenre jó lenne de mégsem jó sehová sem
neki sem volt meg még fél évig sem
kemény egy dög, ma álmatlan éjszakám lesz tőle
a levegővétel is fájós
de szerintem majd inkább a 17es kerekű xt tulajok indulnak be tőle jobban azokkal tuti kompatibilis
link
Drz egy áthúzatott üléssel minden elvárásom kielégíti
Egy Drz-t veszek majd mellé az is olyan gép amit agyoncsapni sem lehet ha megkap mindent,és valamivel "jobb" vele endurózni,bár az ülése elég kényelmetlen.
Es nem annyiert adnam em ha megint be szarna mint amikor hibatlan igen meg csuszhat a 2t be is a kuplung de ott nincs akkora jelentosege az olajnak hajtomu olaj vagy atf olaj aztan jo szel de kicsit egyszerubb szerkezetek szereles szempontjabol is meg kicsit hianyzik is a porgetes :-D
Az nagyon jó ár
Télen fullra szét szedjük a gépet és minden ki lesz cserélve rajt ami szar