Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az a bajom meg néztem ma egy xt-t Budakalászon és vázon nekem még helye sincs tehát mokolni kéne azt is
Ezért kéne dobfékes
ettől nem hinném hogy kapsz jót
láttam én már 15ért is csak kopasz felnit fék meg minden nélkül
szóval ez elfogadható ár
csapágyat meg az értelmes ember úgy is kicseréli használatbavétel előtt
de ha megmarad az sem gáz
Nekem se jó mert dob fékes a hátsó és nem éri meg variálni nagyon is jó a fékem de ha tudsz valamit szólj azt meg mondom kell vagy nem
Meg tényleg valami gombokért kell mert csak azért kéne,hogy rakjak rá valami aszfaltos gumát arra meg nem áldozok most tehát rá ér
Valaki látott már ilyen dobakasztót?Nem tudjátok mivel kompatibilis?WMP dob
azért köszönöm
gondoltam
nekem ezek nemjók..
10 év? inkább 10 hét
a két kereket vettem 20 pénzért, plusz 12 volt a csapágy-szimering bele
a tárcsák kb jók, de elküldtem síkoltatni mert volt némi pereme a szélén
mondtam az embernek hogy érintőlegesen húzza csak meg nem kell kiszedni minden bordát a tárcsából
a gumik nullák, azt le is dobom, jó lesz évadnyitón füstölni
megvan az a rész is amire a lánckerék megy, és a gumi menesztők is jók szinte meg sem moccan a 2 fél
szóval nekem ennyibe van, akinek ennyit ér az viheti, igazándiból még nem is jutottam el addig a pontig hogy komolyan áruljam
Üdv!

Mennyi? Jöhet az ár privátba is ha nem publikus!

molnar0819@t-online.hu
JA persze stillt ki nyirt hármat gagyikról nem is beszélek ami egyész jó volt az az amerikai mculok
Szép motor remélem olyan elnyühettetlen lesz mint haver láncosa mert nyüstöli már 10-éve és még nem volt semmi baja természetesen nem láncra gondolok
Nem tudsz nekem valami olcsó kereket előre meg hátra?
az ígért képek:
át kell alakítani tárcsásra
adhatok elérhetőséget villa ügyben

amúgy 1-1 alátét a fékmunkahenger alá aztán kompatibilissé vált is a gépemmel, épp most írták a tippet a rutinosabbak
Szerintem a Tehénke az tehénke de mégis imádni való meg szerintem kényelmes
Ini haver ha tárcsás volnék meg is venném de dob fékes a kicsikém
tervben volt, de nem találtam normális exc-t
5-6 éves motorokat 20-60 órákkal árultak aranyárban
inkább beszereztem egy husquarnát 260 órával félárban az exc-hez képest
ha befosik még akkor is előrébb vagyok
KTM et kell venni nem japánt.. bombabiztos megy mint a barom könnyű.. ennyi :P :D írtad h a TT nem való igazából semmire.. EXC.. adjad neki :P
ezt most nem vágom
KTM ! ennyi! az osztrák azt összerakta! :P :D
én a ténérén lepődök meg amikor a kis biciklik után akarom egyenesbe hozni az oldaltámasztól
néha még nyögni is kell........
Mikor nekem megvolt az XT, akkor hozták el az XR-t a szomszédék. Az első benyomásom az volt, hogy ez nem is XR 600, át lettek b*szva, mint egy kempingbicikli az XT-hez képest.
Alu szürkére gondoltam,de még majd eldöntöm hogy milyen is lesz :)
A kuplunggal nagyot kérdeztél most,az orrom előtt lett szétszedve de nem figyeltem és eskü nem tudom hogy jön le :(
Kb egy-másfél hónap és szétszedjük,ha addig nem oldod meg akkor leírom majd hogy is jön szét.
Annyit tudok hogy könnyen ment,nem kellett bonyolult szerszám hozzá.
nekem a régi tt-k mindig is bejöttek
ez a ttr meg olyan kicsikének tűnik
persze ráülve nem olyan kicsike, de a ténéré mellett mintha a gyereke lenne